Number of the records: 1
Potenciálne zdravotné riziká mikrovlnného ohrevu potravín z pohľadu iniciácie nežiaducich chemických reakcií
Title statement Potenciálne zdravotné riziká mikrovlnného ohrevu potravín z pohľadu iniciácie nežiaducich chemických reakcií Main entry-name Vojtko, Filip (Author) - FCHPT Oddelenie chemickej fyziky Another responsib. Lukeš, Vladimír Z1 (Thesis advisor) - FCHPT Oddelenie chemickej fyziky Translated title Potential health risk of microwave heated foods with respect to the initation of unwanted chemical reactions Issue data 2020 Faculty FCHPT Date of acceptation 13.07.2020 Degreee discipline chemické inžinierstvo a technológie, chémia Degree program B-CHEMAT Subj. Headings mikrovlnný ohrev chemické reakcie chemické zloženie potravín analýza QSAR microwave heating specific chemical reactions QSAR analysis microwave cooking and nutrition Language Slovak URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=141955 Document kind DBP - bakalárska práca book
Number of the records: 1