Number of the records: 1  

Potenciálne zdravotné riziká mikrovlnného ohrevu potravín z pohľadu iniciácie nežiaducich chemických reakcií

  1. Title statementPotenciálne zdravotné riziká mikrovlnného ohrevu potravín z pohľadu iniciácie nežiaducich chemických reakcií
    Main entry-name Vojtko, Filip (Author) - FCHPT Oddelenie chemickej fyziky
    Another responsib. Lukeš, Vladimír Z1 (Thesis advisor) - FCHPT Oddelenie chemickej fyziky
    Translated titlePotential health risk of microwave heated foods with respect to the initation of unwanted chemical reactions
    Issue data2020
    FacultyFCHPT
    Date of acceptation13.07.2020
    Degreee disciplinechemické inžinierstvo a technológie, chémia
    Degree programB-CHEMAT
    Subj. Headingsmikrovlnný ohrev
    chemické reakcie
    chemické zloženie potravín
    analýza QSAR
    microwave heating
    specific chemical reactions
    QSAR analysis
    microwave cooking and nutrition
    LanguageSlovak
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=141955
    Document kindDBP - bakalárska práca
    book

    book


Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.