Number of the records: 1  

Analytické metódy na určovanie pravosti a zisťovanie falšovania mliečnych výrobkov

  1. Title statementAnalytické metódy na určovanie pravosti a zisťovanie falšovania mliečnych výrobkov
    Main entry-name Tereshchuk, Kateryna (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Another responsib. Greifová, Mária Z1 (Thesis advisor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Translated titleAnalytical methods for the determination of authenticity of dairy products
    Issue data2020
    FacultyFCHPT
    Date of acceptation14.07.2020
    Degreee disciplinepotravinárstvo
    Degree programB-POVYKO
    Subj. Headingsmliečne výrobky
    falšovanie
    autentickosť
    dairy products
    authenticity
    adulteration
    LanguageSlovak
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=144594
    Document kindDBP - bakalárska práca
    book

    book


Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.