Number of the records: 1  

Antimikrobiálne vlastnosti laktoferínu

  1. Title statementAntimikrobiálne vlastnosti laktoferínu
    Main entry-name Vaľková, Karolína (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Another responsib. Greifová, Mária Z1 (Thesis advisor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Translated titleAntimicrobial properties of lactoferrin
    Issue data2020
    FacultyFCHPT
    Date of acceptation14.07.2020
    Degreee disciplinepotravinárstvo
    Degree programB-POVYKO
    Subj. Headingsmikroorganizmy
    ľudský laktoferín
    hovädzí laktoferín
    microorganisms
    human lactoferrin
    bovine lactoferrin
    LanguageSlovak
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=136086
    Document kindDBP - bakalárska práca
    book

    book


Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.