Number of the records: 1  

Využitie kvantitatívnej a prediktívnej mikrobiológie pri zvyšovaní mikrobiologickej bezpečnosti slovenských tradičných syrov

  1. Title statementVyužitie kvantitatívnej a prediktívnej mikrobiológie pri zvyšovaní mikrobiologickej bezpečnosti slovenských tradičných syrov
    Main entry-name Medveďová, Alžbeta Z1 (Author) - FCHPT Projektové stredisko
    Another responsib. , (Thesis advisor)
    Translated titleApplication of quantitave and predictive microbiology at increasing the microbiological satefy of Slovak traditional cheeses
    Issue data2021
    FacultyFCHPT
    Date of acceptation16.03.2021
    Degreee disciplinepotravinárstvo
    Degree programnull
    Subj. Headingssyry zo surového mlieka
    Staphylococcus aureus,
    prediktívna mikrobiológia
    baktérie mliečneho kysnutia
    vzťahy medzi mikroorganizmami a faktormi prostredia
    raw milk cheeses
    lactic acid bacteria
    Staphylococcus aureus,
    relationships between microorganisms and environmental factors
    predictive microbiology
    LanguageSlovak
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti_zp=82455
    Document kindDHP - habilitačná práca
    book

    book


Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.