Number of the records: 1
Využitie kvantitatívnej a prediktívnej mikrobiológie pri zvyšovaní mikrobiologickej bezpečnosti slovenských tradičných syrov
Title statement Využitie kvantitatívnej a prediktívnej mikrobiológie pri zvyšovaní mikrobiologickej bezpečnosti slovenských tradičných syrov Main entry-name Medveďová, Alžbeta Z1 (Author) - FCHPT Projektové stredisko Another responsib. , (Thesis advisor) Translated title Application of quantitave and predictive microbiology at increasing the microbiological satefy of Slovak traditional cheeses Issue data 2021 Faculty FCHPT Date of acceptation 16.03.2021 Degreee discipline potravinárstvo Degree program null Subj. Headings syry zo surového mlieka Staphylococcus aureus, prediktívna mikrobiológia baktérie mliečneho kysnutia vzťahy medzi mikroorganizmami a faktormi prostredia raw milk cheeses lactic acid bacteria Staphylococcus aureus, relationships between microorganisms and environmental factors predictive microbiology Language Slovak URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti_zp=82455 Document kind DHP - habilitačná práca book
Number of the records: 1