Number of the records: 1  

Výber vhodných štartovacích kultúr na výrobu nemliečnych probiotických nápojov

  1. Title statementVýber vhodných štartovacích kultúr na výrobu nemliečnych probiotických nápojov
    Main entry-name Baliová, Katarína (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Another responsib. Greifová, Mária Z1 (Thesis advisor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Translated titleSelection of suitable starter cultures for the production of non-dairy probiotic beverages
    Issue data2021
    FacultyFCHPT
    Date of acceptation02.06.2021
    Degreee disciplinepotravinárstvo
    Degree programI-POHYKO
    Subj. HeadingsSójové mlieko
    Nemliečne probiotické nápoje
    Štartovacie kultúry
    non dairy probiotic drinks
    soya milk
    starter cultures
    LanguageSlovak
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=157609
    Document kindDDP - diplomová práca
    book

    book


Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.