Number of the records: 1  

Sledovanie dynamiky redukcie obsahu dusitanov vo fermentovaných mäsových výrobkoch

  1. Title statementSledovanie dynamiky redukcie obsahu dusitanov vo fermentovaných mäsových výrobkoch
    Main entry-name Šoucová, Paula (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Another responsib. Staruch, Ladislav Z1 (Thesis advisor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Translated titleMonitoring the dynamics of nitrite reduction in fermented meat products
    Issue data2021
    FacultyFCHPT
    Date of acceptation01.06.2021
    Degreee disciplinepotravinárstvo
    Degree programI-POHYKO
    Subj. Headingsmetódy stanovenia
    oxid dusnatý
    dusitany
    fermentované mäsové výrobky
    nitrózoaminy
    nitrite
    nitric oxide
    fermented meat products
    nitrosamines
    monitoring methods
    LanguageSlovak
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=157626
    Document kindDDP - diplomová práca
    book

    book


Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.