Number of the records: 1
Inhibičný potenciál zmesnej kultúry baktérií mliečneho kysnutia s dôrazom na mikrobiologickú bezpečnosť syrov zo surového mlieka
Title statement Inhibičný potenciál zmesnej kultúry baktérií mliečneho kysnutia s dôrazom na mikrobiologickú bezpečnosť syrov zo surového mlieka / aut. Alžbeta Medveďová, Kseniia Bohach, Adriana Havlíková, Petra Beranová, Ľubomír Valík Main entry-name Medveďová, Alžbeta 1983- (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Another responsib. Bohach, Kseniia, 2000- Z4 (Author) - FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie Havlíková, Adriana (Author) Beranová, Petra, 1995- (Author) Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Translated title Inhibitive potential of lactic acid bacteria starter culture orientated to microbiological safety of raw milk cheeses In 29. kongres Československé společnosti mikrobiologické s mezinárodní účastí, 28. Moravsko-slovenské mikrobiologické dny, 31. Tomáškovy dny mladých mikrobiologů / 29.. -- Brno, Česko : Československá společnost mikrobiologická, 2022. -- ISBN 978-80-88379-18-8. -- S. 50-50 Language Slovak Document kind RZB - článok zo zborníka Category BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...) Category (from 2022) O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka Type of document abstrakt z podujatia Year 2022 article
Number of the records: 1