Number of the records: 1  

Inhibičný potenciál zmesnej kultúry baktérií mliečneho kysnutia s dôrazom na mikrobiologickú bezpečnosť syrov zo surového mlieka

  1. Title statementInhibičný potenciál zmesnej kultúry baktérií mliečneho kysnutia s dôrazom na mikrobiologickú bezpečnosť syrov zo surového mlieka / aut. Alžbeta Medveďová, Kseniia Bohach, Adriana Havlíková, Petra Beranová, Ľubomír Valík
    Main entry-name Medveďová, Alžbeta 1983- (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Another responsib. Bohach, Kseniia, 2000- Z4 (Author) - FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
    Havlíková, Adriana (Author)
    Beranová, Petra, 1995- (Author)
    Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Translated titleInhibitive potential of lactic acid bacteria starter culture orientated to microbiological safety of raw milk cheeses
    In 29. kongres Československé společnosti mikrobiologické s mezinárodní účastí, 28. Moravsko-slovenské mikrobiologické dny, 31. Tomáškovy dny mladých mikrobiologů / 29.. -- Brno, Česko : Československá společnost mikrobiologická, 2022. -- ISBN 978-80-88379-18-8. -- S. 50-50
    LanguageSlovak
    Document kindRZB - článok zo zborníka
    CategoryBFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    Category (from 2022)O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    Type of documentabstrakt z podujatia
    Year2022
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.