Number of the records: 1  

Kvantifikácia mikroorganizmov pri príprave parených syrov so zameraním na proces parenia

  1. Title statementKvantifikácia mikroorganizmov pri príprave parených syrov so zameraním na proces parenia
    Main entry-name Antálková, Veronika (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Another responsib. Valík, Ľubomír Z1 (Thesis advisor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Translated titleQuantification of microorganisms in the preparation of pasta filata cheese with a focus on the stretching cheese curd in hot water
    Issue data2018
    FacultyFCHPT
    Date of acceptation28.05.2018
    Degreee discipline5.2.24. potravinárstvo
    Degree programI-VHKP
    Subj. Headingsproces výroby
    parený syr
    mikrobiologická kvalita
    pasta filata cheese
    production process
    microbial quality
    LanguageSlovak
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=136490
    Document kindDDP - diplomová práca
    book

    book


Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.