Number of the records: 1
Spracovanie kakaových bôbov (Theobroma cacao), využitie čokolády a medu ako potravinárskych pochutín
SYS stu186758 LBL 00000naa--22000003a-4500 005 20221104204028.5 008 090706s2009------------------------slo-d 040 $a STU $b slo 041 0-
$a slo 100 1-
$a Augustín, Jozef, $d 1940- $4 aut $u C4250 $9 50 $7 stu_us_auth*stu13950 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 4003 $U C4250 $Y 115 242 00
$a Processing of cocoa beans (Theobroma cacao), using of chocolate and honey as a foods seasonings 245 1-
$a Spracovanie kakaových bôbov (Theobroma cacao), využitie čokolády a medu ako potravinárskych pochutín 700 1-
$a Jaworska, Graźina $4 aut $9 10 $7 stu_us_auth*stu71564 700 1-
$a Surowka, Krzystof $4 aut $9 10 $7 stu_us_auth*stu86769 700 1-
$a Dandár, Alexander, $d 1937- $4 aut $u C4250 $9 10 $7 stu_us_auth*stu20331 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3991 $U C4250 $Y 115 700 1-
$a Staruch, Ladislav, $d 1962- $4 aut $u C4250 $9 10 $7 stu_us_auth*stu59858 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 4142 $U C4250 $Y 115 700 1-
$a Šajbidor, Ján, $d 1955- $4 aut $u C4310 $9 10 $7 stu_us_auth*stu18962 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie biochemickej technológie $X 3320 $U C4310 $Y 116 773 0-
$7 nnam $d Oddzial Malopolski Polskiego Towarzystwa Technologow Žywnošči, 2009 $t IX Konferencja Naukowa z cyklu: Žywnošč XXI wieku. Žywnošč wzbogacona i nutaceutyki, Krakow 2009 $w stu_us_cat*stu186658 $g s.34 $z 978-83-902699-8-6
Number of the records: 1