- Spracovanie kakaových bôbov (Theobroma cacao), využitie čokolády a me…
Number of the records: 1  

Spracovanie kakaových bôbov (Theobroma cacao), využitie čokolády a medu ako potravinárskych pochutín

  1. SYSstu186758
    LBL
      
    00000naa--22000003a-4500
    005
      
    20221104204028.5
    008
      
    090706s2009------------------------slo-d
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a slo
    100
    1-
    $a Augustín, Jozef, $d 1940- $4 aut $u C4250 $9 50 $7 stu_us_auth*stu13950 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 4003 $U C4250 $Y 115
    242
    00
    $a Processing of cocoa beans (Theobroma cacao), using of chocolate and honey as a foods seasonings
    245
    1-
    $a Spracovanie kakaových bôbov (Theobroma cacao), využitie čokolády a medu ako potravinárskych pochutín
    700
    1-
    $a Jaworska, Graźina $4 aut $9 10 $7 stu_us_auth*stu71564
    700
    1-
    $a Surowka, Krzystof $4 aut $9 10 $7 stu_us_auth*stu86769
    700
    1-
    $a Dandár, Alexander, $d 1937- $4 aut $u C4250 $9 10 $7 stu_us_auth*stu20331 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3991 $U C4250 $Y 115
    700
    1-
    $a Staruch, Ladislav, $d 1962- $4 aut $u C4250 $9 10 $7 stu_us_auth*stu59858 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 4142 $U C4250 $Y 115
    700
    1-
    $a Šajbidor, Ján, $d 1955- $4 aut $u C4310 $9 10 $7 stu_us_auth*stu18962 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie biochemickej technológie $X 3320 $U C4310 $Y 116
    773
    0-
    $7 nnam $d Oddzial Malopolski Polskiego Towarzystwa Technologow Žywnošči, 2009 $t IX Konferencja Naukowa z cyklu: Žywnošč XXI wieku. Žywnošč wzbogacona i nutaceutyki, Krakow 2009 $w stu_us_cat*stu186658 $g s.34 $z 978-83-902699-8-6
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.