Number of the records: 1  
Produkcia chuťových látok deštrukciou prírpdných prekurzorov
- SYS - stu238244 - LBL - 00000ntm--22000003a-4500 - 005 - 20150617230137.6 - 008 - 111109s2011------------------------slo-d - 040 - $a STU $b slo - 041 - 0- - $a slo - 100 - 1- - $a Klačanová, Katarína, $d 1984- $4 aut $u C3360 $9 100 $7 stu_us_auth*stu80506 $U FCHPT Ústav biochémie, výživy a ochrany zdravia $T FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín $X 25501 $U C3360 $Y 114 - 245 - 1- - $a Produkcia chuťových látok deštrukciou prírpdných prekurzorov : $b Dizertačná práca - 260 - $a Bratislava : $b STU v Bratislave FCHPT, $c 2011 - 500 - $a Číslo a názov študijného programu: 5.2.22 Chémia a technológia požívatín - 500 - $a Študijný program: Chémia a technológia požívatín - 650 - -7 - $a prírodná chuťová látka $2 stusub $7 stu_us_auth*stus40845 - 650 - -7 - $a degradácia aminokyselín $2 stusub $7 stu_us_auth*stus40846 - 650 - -7 - $a metaloproteíny $2 stusub $7 stu_us_auth*stus40847 - 650 - -7 - $a redukcia dvojmocného železa $2 stusub $7 stu_us_auth*stus40848 - 700 - 1- - $a Rosenberg, Michal, $d 1958- $4 ths $u C4310 $7 stu_us_auth*stu17011 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie biochemickej technológie $X 3358 $U C4310 $Y 116 
Number of the records: 1