Number of the records: 1  

Fenomén kultúrnej identity v procese kultúrne udržateľného rozvoja

  1. SYSstu301667
    LBL
      
    00000ntm--22000003a-4500
    005
      
    20230320082359.1
    008
      
    150117s2014----xo------------------slo-d
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a slo
    044
      
    $a xo
    100
    1-
    $a Foltinová, Erika, $d 1984- $4 aut $u A2120 $7 stu_us_auth*stu91304 $U FAD Fakulta architektúry $T FA Ústav ekologickej a experimentálnej architektúry $X 18406 $U A2120 $Y 393
    242
    00
    $a Fenomén kultúrnej identity v procese kultúrne udržateľného rozvoja (aplikácia na historických štruktúrach tradičného typu) $y slo
    242
    00
    $a Phenomenon of Cultural Identity in the process of Cultural Sustainable Life (Application on Traditional Historical Structures) $y eng
    245
    1-
    $a Fenomén kultúrnej identity v procese kultúrne udržateľného rozvoja : $b aplikácia na historických štruktúrach tradičného typu
    260
      
    $a Bratislava : $b STU v Bratislave FA, $c 2014
    650
    -7
    $a globalization $2 estusub $7 stu_us_auth*stus24585
    650
    -7
    $a cultural identity $2 estusub $7 stu_us_auth*stus45219
    650
    -7
    $a globalizácia $2 stusub $7 stu_us_auth*stus10407
    650
    -7
    $a Podhradie $2 stusub $7 stu_us_auth*stus14320
    650
    -7
    $a kultúrna udržateľnosť $2 stusub $7 stu_us_auth*stus31121
    650
    -7
    $a genius loci $2 stusub $7 stu_us_auth*stus16343
    650
    -7
    $a kultúrna identita $2 stusub $7 stu_us_auth*stus42402
    700
    1-
    $a Gregorová, Jana, $d 1959- $4 ths $u A2120 $7 stu_us_auth*stu45125 $U FAD Fakulta architektúry $T FA Ústav ekologickej a experimentálnej architektúry $X 420 $U A2120 $Y 393
    856
    4-
    $a info a plný text $u http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=69313 $3 VAIS $u https://opac.crzp.sk/?fn=detailBiblioForm&sid=A5DD033C69C3F08FCD4A03ED4A35

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.