Number of the records: 1  

Stanovenie obsahu akrylamidu vo vybraných potravinách

  1. SYSstuzp70020
    LBL
      
    00000ntm-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    SK-STU
    005
      
    20180602211609.5
    007
      
    ta
    008
      
    150427s2015----xo-----f-mn---000-0-slo-d
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a slo
    100
    1-
    $7 stu_us_auth*0016642 $a Kvasnová, Alžbeta $u 040200 $4 aut $U FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie $T FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $X 65903 $U C020 $Y 684
    242
    01
    $a Determination of acrylamide content in some foods $y eng
    245
    10
    $a Stanovenie obsahu akrylamidu vo vybraných potravinách
    260
      
    $c 2018
    650
    -4
    $a Maillardova reakcia $2 slo
    650
    -4
    $a redukujúce sacharidy $2 slo
    650
    -4
    $a asparagín $2 slo
    650
    -4
    $a káva $2 slo
    650
    -4
    $a akrylamid $2 slo
    650
    -4
    $a acrylamide $2 eng
    650
    -4
    $a coffee $2 eng
    650
    -4
    $a Maillard reaction $2 eng
    650
    -4
    $a reducing saccharide $2 eng
    650
    -4
    $a asparagine $2 eng
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu12209 $a Šimko, Peter $u 040250 $k Z1 $4 ths $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 5101 $U C0250 $Y 685
    856
    4-
    $u http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=136322

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.