Number of the records: 1
Príprava bioproduktov s využitím fungálnych polosuchých fermentácií vo výžive hydiny
Title statement Príprava bioproduktov s využitím fungálnych polosuchých fermentácií vo výžive hydiny Main entry-name Farkasová, Lucia Z4 (Author) - FCHPT Ústav biotechnológie Another responsib. Klempová, Tatiana Z1 (Thesis advisor) - FCHPT Ústav biotechnológie Translated title Preparation of bioproducts with employment of fungal solid-state fermentation for poultry nutrition Issue data 2020 Faculty FCHPT Date of acceptation 22.06.2020 Degreee discipline biotechnológie Degree program I-BIOTE Subj. Headings produkcia enzýmov výživa hydiny polosuchá fermentácia Mortierella alpina Cunninghamella echinulata polynenasýtené mastné kyseliny polyunsaturated fatty acids enzyme production solid-state fermentation Mortierella alpina Cunninghamella echinulata poultry nutrition Language Slovak URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150885 Document kind DDP - diplomová práca book
Number of the records: 1