Number of the records: 1  

Príprava bioproduktov s využitím fungálnych polosuchých fermentácií vo výžive hydiny

  1. Title statementPríprava bioproduktov s využitím fungálnych polosuchých fermentácií vo výžive hydiny
    Main entry-name Farkasová, Lucia Z4 (Author) - FCHPT Ústav biotechnológie
    Another responsib. Klempová, Tatiana Z1 (Thesis advisor) - FCHPT Ústav biotechnológie
    Translated titlePreparation of bioproducts with employment of fungal solid-state fermentation for poultry nutrition
    Issue data2020
    FacultyFCHPT
    Date of acceptation22.06.2020
    Degreee disciplinebiotechnológie
    Degree programI-BIOTE
    Subj. Headingsprodukcia enzýmov
    výživa hydiny
    polosuchá fermentácia
    Mortierella alpina
    Cunninghamella echinulata
    polynenasýtené mastné kyseliny
    polyunsaturated fatty acids
    enzyme production
    solid-state fermentation
    Mortierella alpina
    Cunninghamella echinulata
    poultry nutrition
    LanguageSlovak
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150885
    Document kindDDP - diplomová práca
    book

    book


Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.