Number of the records: 1
Spracovanie kakaových bôbov (Theobroma cacao), využitie čokolády a medu ako potravinárskych pochutín
Title statement Spracovanie kakaových bôbov (Theobroma cacao), využitie čokolády a medu ako potravinárskych pochutín Main entry-name Augustín, Jozef, 1940- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Another responsib. Jaworska, Graźina (Author) Surowka, Krzystof (Author) Dandár, Alexander, 1937- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Staruch, Ladislav, 1962- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Šajbidor, Ján, 1955- (Author) - FCHPT Oddelenie biochemickej technológie Translated title Processing of cocoa beans (Theobroma cacao), using of chocolate and honey as a foods seasonings In IX Konferencja Naukowa z cyklu: Žywnošč XXI wieku. Žywnošč wzbogacona i nutaceutyki, Krakow 2009. -- Oddzial Malopolski Polskiego Towarzystwa Technologow Žywnošči, 2009. -- ISBN 978-83-902699-8-6. -- s.34 Language Slovak Document kind RZB - článok zo zborníka Category AFD - Reports at home scientific conferences Category (from 2022) V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Year 2010 article
Number of the records: 1