- Spracovanie kakaových bôbov (Theobroma cacao), využitie čokolády a me…
Number of the records: 1  

Spracovanie kakaových bôbov (Theobroma cacao), využitie čokolády a medu ako potravinárskych pochutín

  1. Title statementSpracovanie kakaových bôbov (Theobroma cacao), využitie čokolády a medu ako potravinárskych pochutín
    Main entry-name Augustín, Jozef, 1940- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Another responsib. Jaworska, Graźina (Author)
    Surowka, Krzystof (Author)
    Dandár, Alexander, 1937- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Staruch, Ladislav, 1962- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Šajbidor, Ján, 1955- (Author) - FCHPT Oddelenie biochemickej technológie
    Translated titleProcessing of cocoa beans (Theobroma cacao), using of chocolate and honey as a foods seasonings
    In IX Konferencja Naukowa z cyklu: Žywnošč XXI wieku. Žywnošč wzbogacona i nutaceutyki, Krakow 2009. -- Oddzial Malopolski Polskiego Towarzystwa Technologow Žywnošči, 2009. -- ISBN 978-83-902699-8-6. -- s.34
    LanguageSlovak
    Document kindRZB - článok zo zborníka
    CategoryAFD - Reports at home scientific conferences
    Category (from 2022)V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Year2010
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.