Number of the records: 1
Využitie kvantitatívnej a prediktívnej mikrobiológie pri zvyšovaní mikrobiologickej bezpečnosti slovenských tradičných syrov
SYS stuzp82455 LBL 00000ntm-a22^^^^^3a-4500 003 SK-STU 005 20210320210252.6 007 ta 008 150427s2015----xo-----f-mn---000-0-slo-d 040 $a STU $b slo 041 0-
$a slo 100 1-
$7 stu_us_auth*stu65840 $a Medveďová, Alžbeta $u 040906 $k Z1 $4 aut $U FCHPT Dekanát $T FCHPT Projektové stredisko $X 19372 $U 040906 $Y 693 242 01
$a Application of quantitave and predictive microbiology at increasing the microbiological satefy of Slovak traditional cheeses $y eng 245 10
$a Využitie kvantitatívnej a prediktívnej mikrobiológie pri zvyšovaní mikrobiologickej bezpečnosti slovenských tradičných syrov 260 $c 2021 650 -4
$a syry zo surového mlieka $2 slo 650 -4
$a Staphylococcus aureus, $2 slo 650 -4
$a prediktívna mikrobiológia $2 slo 650 -4
$a baktérie mliečneho kysnutia $2 slo 650 -4
$a vzťahy medzi mikroorganizmami a faktormi prostredia $2 slo 650 -4
$a raw milk cheeses $2 eng 650 -4
$a lactic acid bacteria $2 eng 650 -4
$a Staphylococcus aureus, $2 eng 650 -4
$a relationships between microorganisms and environmental factors $2 eng 650 -4
$a predictive microbiology $2 eng 700 1-
$7 stu_us_auth*0011238 $a , $4 ths $X null 856 4-
$u http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti_zp=82455
Number of the records: 1