Number of the records: 1  

Využitie kvantitatívnej a prediktívnej mikrobiológie pri zvyšovaní mikrobiologickej bezpečnosti slovenských tradičných syrov

  1. SYSstuzp82455
    LBL
      
    00000ntm-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    SK-STU
    005
      
    20210320210252.6
    007
      
    ta
    008
      
    150427s2015----xo-----f-mn---000-0-slo-d
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a slo
    100
    1-
    $7 stu_us_auth*stu65840 $a Medveďová, Alžbeta $u 040906 $k Z1 $4 aut $U FCHPT Dekanát $T FCHPT Projektové stredisko $X 19372 $U 040906 $Y 693
    242
    01
    $a Application of quantitave and predictive microbiology at increasing the microbiological satefy of Slovak traditional cheeses $y eng
    245
    10
    $a Využitie kvantitatívnej a prediktívnej mikrobiológie pri zvyšovaní mikrobiologickej bezpečnosti slovenských tradičných syrov
    260
      
    $c 2021
    650
    -4
    $a syry zo surového mlieka $2 slo
    650
    -4
    $a Staphylococcus aureus, $2 slo
    650
    -4
    $a prediktívna mikrobiológia $2 slo
    650
    -4
    $a baktérie mliečneho kysnutia $2 slo
    650
    -4
    $a vzťahy medzi mikroorganizmami a faktormi prostredia $2 slo
    650
    -4
    $a raw milk cheeses $2 eng
    650
    -4
    $a lactic acid bacteria $2 eng
    650
    -4
    $a Staphylococcus aureus, $2 eng
    650
    -4
    $a relationships between microorganisms and environmental factors $2 eng
    650
    -4
    $a predictive microbiology $2 eng
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*0011238 $a , $4 ths $X null
    856
    4-
    $u http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti_zp=82455

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.