Number of the records: 1  

Produkcia chuťových látok deštrukciou prírpdných prekurzorov

  1. SYSstu238244
    LBL
      
    00000ntm--22000003a-4500
    005
      
    20150617230137.6
    008
      
    111109s2011------------------------slo-d
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a slo
    100
    1-
    $a Klačanová, Katarína, $d 1984- $4 aut $u C3360 $9 100 $7 stu_us_auth*stu80506 $U FCHPT Ústav biochémie, výživy a ochrany zdravia $T FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín $X 25501 $U C3360 $Y 114
    245
    1-
    $a Produkcia chuťových látok deštrukciou prírpdných prekurzorov : $b Dizertačná práca
    260
      
    $a Bratislava : $b STU v Bratislave FCHPT, $c 2011
    500
      
    $a Číslo a názov študijného programu: 5.2.22 Chémia a technológia požívatín
    500
      
    $a Študijný program: Chémia a technológia požívatín
    650
    -7
    $a prírodná chuťová látka $2 stusub $7 stu_us_auth*stus40845
    650
    -7
    $a degradácia aminokyselín $2 stusub $7 stu_us_auth*stus40846
    650
    -7
    $a metaloproteíny $2 stusub $7 stu_us_auth*stus40847
    650
    -7
    $a redukcia dvojmocného železa $2 stusub $7 stu_us_auth*stus40848
    700
    1-
    $a Rosenberg, Michal, $d 1958- $4 ths $u C4310 $7 stu_us_auth*stu17011 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie biochemickej technológie $X 3358 $U C4310 $Y 116

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.