Number of the records: 1
Produkcia chuťových látok deštrukciou prírpdných prekurzorov
SYS stu238244 LBL 00000ntm--22000003a-4500 005 20150617230137.6 008 111109s2011------------------------slo-d 040 $a STU $b slo 041 0-
$a slo 100 1-
$a Klačanová, Katarína, $d 1984- $4 aut $u C3360 $9 100 $7 stu_us_auth*stu80506 $U FCHPT Ústav biochémie, výživy a ochrany zdravia $T FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín $X 25501 $U C3360 $Y 114 245 1-
$a Produkcia chuťových látok deštrukciou prírpdných prekurzorov : $b Dizertačná práca 260 $a Bratislava : $b STU v Bratislave FCHPT, $c 2011 500 $a Číslo a názov študijného programu: 5.2.22 Chémia a technológia požívatín 500 $a Študijný program: Chémia a technológia požívatín 650 -7
$a prírodná chuťová látka $2 stusub $7 stu_us_auth*stus40845 650 -7
$a degradácia aminokyselín $2 stusub $7 stu_us_auth*stus40846 650 -7
$a metaloproteíny $2 stusub $7 stu_us_auth*stus40847 650 -7
$a redukcia dvojmocného železa $2 stusub $7 stu_us_auth*stus40848 700 1-
$a Rosenberg, Michal, $d 1958- $4 ths $u C4310 $7 stu_us_auth*stu17011 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie biochemickej technológie $X 3358 $U C4310 $Y 116
Number of the records: 1