Number of the records: 1
Vplyv etanolového extraktu z výliskov hrozna na stabilitu slnečnicového oleja pri vyprážaní hranoliek
Title statement Vplyv etanolového extraktu z výliskov hrozna na stabilitu slnečnicového oleja pri vyprážaní hranoliek Main entry-name Šmit, Daniela Z4 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Another responsib. Kreps, František Z1 (Thesis advisor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Translated title Impact of ethanolic grape pomace extract on the oxidative stability of sunflower oil during frying of french fries Issue data 2025 Faculty FCHPT Date of acceptation 04.06.2025 Degreee discipline potravinárstvo Degree program I-POHYKO Subj. Headings sunflower oil BHT frying tocopherol oxidative stability ethanol extract of grape pomace BHT tokoferol etanolový extrakt z hroznových výliskov vyprážanie oxidačná stabilita slnečnicový olej Language Slovak URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=190250 Document kind DDP - diplomová práca book
Number of the records: 1