Number of the records: 1
Rheological properties of gelatin gels as affected by protein hydrolysates
Title statement Rheological properties of gelatin gels as affected by protein hydrolysates Main entry-name Surowka, Krzystof (Author) Another responsib. Dandár, Alexander, 1937- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Staruch, Ladislav, 1962- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Augustín, Jozef, 1940- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Macura, Rastislav (Author) Zawišlak, A. (Author) Rzepka, M. (Author) Translated title Rheological properties of gelatin gels as affected by protein hydrolysates In Zborník prednáškových a posterových príspevkov LABORALIM 2009 Recent progress in analytical methods of food B. Bystrica, 3.-4. 2. 2009. -- Vydavateľstvo STU, 2009. -- ISBN 978-80-227-3071-6. -- s.300-304 Language English Document kind RZB - článok zo zborníka Category AFD - Reports at home scientific conferences Category (from 2022) V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Year 2010 article
Number of the records: 1