Number of the records: 1  

Spôsob úpravy lipidov, umožňujúci analýzu voľnej a viazanej formy antioxidantov

  1. SYS0028200
    LBL
      
    00000ntm-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    SK-STU
    005
      
    20220225112226.9
    007
      
    ta
    008
      
    171127s^^^^----xo-----e------000-0-----d
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a slo
    044
      
    $a xo
    100
    1-
    $7 stu_us_auth*stu88346 $a Kreps, František, $d 1986- $u 040250 $4 aut $9 85 $r Z2 $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 40487 $U C0250 $Y 685
    242
    01
    $a Lipid treatment method, allowing analysis of free and bound forms of antioxidants $y eng
    245
    10
    $a Spôsob úpravy lipidov, umožňujúci analýzu voľnej a viazanej formy antioxidantov : $b Úžitkový vzor č. 7940 / $c aut. František Kreps, Zuzana Burčová, Štefan Schmidt, Igor Šurina
    260
      
    $a Banská Bystrica $b Úrad priemysleného vlastníctva $c 2017
    300
      
    $a 7 s.
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu143306 $a Burčová, Zuzana, $d 1991- $u 040250 $r Z3 $4 aut $9 5 $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 43684 $U C0250 $Y 685
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu19909 $a Schmidt, Štefan, $d 1951- $u 040250 $r Z1 $4 aut $9 5 $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3318 $U C0250 $Y 685
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu59911 $a Šurina, Igor, $d 1953- $u 049380 $r Z2 $4 aut $9 5 $U FCHPT Ústav prírodných a syntetických polymérov $T FCHPT Oddelenie dreva, celulózy a papiera $X 3329 $U C9380 $Y 129
    856
    40
    $u https://wbr.indprop.gov.sk/WebRegistre/UzitkovyVzor/Detail/50115-2016

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.