Number of the records: 1
Effect of Lactic Acid Bacteria Addition on the Microbiological Safety of Pasta-Filata Types of Cheeses
Title statement Effect of Lactic Acid Bacteria Addition on the Microbiological Safety of Pasta-Filata Types of Cheeses / aut. Alžbeta Medveďová, Martina Koňuchová, Karolína Kvočiková, Ivana Hatalová, Ľubomír Valík Main entry-name Medveďová, Alžbeta, 1983- (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Another responsib. Koňuchová, Martina, 1989 Z3 (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Kvočiková, Karolína, 1997- Z3 (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Hatalová, Ivana, 1994- (Author) Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Par.title Vplyv prídavku kyslomliečnych baktérií na mikrobiologickú bezpečnosť parených syrov In Frontiers in Microbiology. -- ISSN 1664-302X. -- Vol. 11, (2020), s. 1-16, art.no. 612528 Language English URL https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fmicb.2020.612528/full Document kind RBX - článok z periodika Category ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS Category (from 2022) V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu In databases WOS: 000600392300001
DOI: 10.3389/fmicb.2020.612528
SCOPUS: 2-s2.0-85097934228Year 2020 article
Number of the records: 1