Number of the records: 1
New types of fermented-based foods: challenge for fungal solid-state fermentation?
SYS 0115022 LBL 00000naa--22^^^^^-a-4500 003 SK-STU 005 20250421160011.3 007 ta 008 250421s^^^^-----------e------000-0-----d 035 $a biblio/1349255 $2 CREPC2 040 $a STU $b slo 041 0-
$a eng 100 1-
$7 stu_us_auth*stu17478 $a Čertík, Milan, $d 1962- $u 044000 $4 aut $9 30 $r Z1 $U FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie $T FCHPT Ústav biotechnológie $X 3922 $U C4000 $Y 102 245 10
$a New types of fermented-based foods: challenge for fungal solid-state fermentation? / $c aut. Milan Čertík, Dávid Lörinc, Zuzana Ciesarová, Tatiana Klempová 700 1-
$7 stu_us_auth*0103413 $a Lörinc, Dávid, $d 2000- $u 044000 $r Z3 $4 aut $9 20 $U FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie $T FCHPT Ústav biotechnológie $X 104813 $U C4000 $Y 102 700 1-
$7 stu_us_auth*0011961 $a Ciesarová, Zuzana, $d 1964- $4 aut $9 20 $X 46621 700 1-
$7 stu_us_auth*stu93126 $a Klempová, Tatiana, $d 1986- $u 044000 $r Z1 $4 aut $9 30 $U FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie $T FCHPT Ústav biotechnológie $X 21604 $U C4000 $Y 102 773 0-
$w stu_us_cat*0115020 $t 2nd Forum on Fermented Foods $b 1. vyd. $7 m2am $a Forum on Fermented Foods $d Paríž, Francúzsko : Institut National de Recherche pour l’Agriculture, 2025 $g S. [1-1]
Number of the records: 1