- New types of fermented-based foods: challenge for fungal solid-state …
Number of the records: 1  

New types of fermented-based foods: challenge for fungal solid-state fermentation?

  1. Title statementNew types of fermented-based foods: challenge for fungal solid-state fermentation? / aut. Milan Čertík, Dávid Lörinc, Zuzana Ciesarová, Tatiana Klempová
    Main entry-name Čertík, Milan, 1962- (Author) - FCHPT Ústav biotechnológie
    Another responsib. Lörinc, Dávid, 2000- Z3 (Author) - FCHPT Ústav biotechnológie
    Ciesarová, Zuzana, 1964- (Author)
    Klempová, Tatiana, 1986- Z1 (Author) - FCHPT Ústav biotechnológie
    In 2nd Forum on Fermented Foods / Forum on Fermented Foods. -- Paríž, Francúzsko : Institut National de Recherche pour l’Agriculture, 2025. -- S. [1-1]
    LanguageEnglish
    Document kindRZB - článok zo zborníka
    CategoryBFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    Category (from 2022)O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    Type of documentabstrakt z podujatia
    Year2025
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.