Number of the records: 1
New types of fermented-based foods: challenge for fungal solid-state fermentation?
Title statement New types of fermented-based foods: challenge for fungal solid-state fermentation? / aut. Milan Čertík, Dávid Lörinc, Zuzana Ciesarová, Tatiana Klempová Main entry-name Čertík, Milan, 1962- (Author) - FCHPT Ústav biotechnológie Another responsib. Lörinc, Dávid, 2000- Z3 (Author) - FCHPT Ústav biotechnológie Ciesarová, Zuzana, 1964- (Author) Klempová, Tatiana, 1986- Z1 (Author) - FCHPT Ústav biotechnológie In 2nd Forum on Fermented Foods / Forum on Fermented Foods. -- Paríž, Francúzsko : Institut National de Recherche pour l’Agriculture, 2025. -- S. [1-1] Language English Document kind RZB - článok zo zborníka Category BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...) Category (from 2022) O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka Type of document abstrakt z podujatia Year 2025 article
Number of the records: 1