- Miniaturizácia postupu QuEChERS pre analýzu rezíduí pesticídov v prop…
Number of the records: 1  

Miniaturizácia postupu QuEChERS pre analýzu rezíduí pesticídov v propolisovej tinktúre

  1. SYS0115378
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^-a-4500
    003
      
    SK-STU
    005
      
    20250518172616.6
    007
      
    ta
    008
      
    250518s^^^^-----------e------000-0-----d
    035
      
    $a biblio/1365828 $2 CREPC2
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a slo
    100
    1-
    $7 stu_us_auth*0120462 $a Suran, Róbert, $d 2000- $u 040000 $4 aut $9 40 $r Z4 $T FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie $X 110922 $U C $Y 40
    245
    10
    $a Miniaturizácia postupu QuEChERS pre analýzu rezíduí pesticídov v propolisovej tinktúre / $c aut. Róbert Suran, Natália Grigová, Ján Hrouzek, Agneša Szarka, Svetlana Hrouzková
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*0110917 $a Grigová, Natália, $d 2001- $u 040000 $r Z4 $4 aut $9 20 $T FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie $X 110523 $U C $Y 40
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*0093289 $a Hrouzek, Ján $d 1999 $u 041000 $r Z3 $4 aut $9 20 $U FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie $T FCHPT Ústav analytickej chémie $X 105399 $U C1000 $Y 99
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu106732 $a Szarka, Agneša, $d 1986- $u 041000 $r Z2 $4 aut $9 10 $U FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie $T FCHPT Ústav analytickej chémie $X 40268 $U C1000 $Y 99
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu20341 $a Hrouzková, Svetlana, $d 1969- $u 041000 $r Z1 $4 aut $9 10 $U FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie $T FCHPT Ústav analytickej chémie $X 3892 $U C1000 $Y 99
    773
    0-
    $w stu_us_cat*0115367 $a Hroboňová, Katarína $t SEMMLAD 2025, Príspevky mladých inovátorov k rozvoju analytickej chémie $b 1. vyd. $h 99 s. $z 978-80-227-5489-7 $7 p1am $d Bratislava (Slovensko) : Spektrum STU, 2025 $g S. 31-32
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.