Number of the records: 1
HACCP - zdravotná neškodnosť a kvalita potravín
SYS stu111729 LBL 00000naa--22000003a-4500 005 20221104202540.8 008 060228s2005------------------------slo-d 040 $a STU $b slo 041 0-
$a slo 100 1-
$a Ondrejka, Ján $4 aut $9 50 $7 stu_us_auth*stu19806 242 00
$a HACCP - zdravotná neškodnosť a kvalita potravín 245 1-
$a HACCP - zdravotná neškodnosť a kvalita potravín 700 1-
$a Staruch, Ladislav, $d 1962- $4 aut $u C4250 $9 50 $7 stu_us_auth*stu59858 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 4142 $U C4250 $Y 115 773 0-
$7 nnam $d 2005 $t Laboralim 2005, Zborník prednášok z XV. Medzinárodnej konferencie o analytických metódach v potravinárstve, v súlade s harmonizáciou legislatívy EU v dňoch 22.-23. marca 2005 v Banskej Bystrici $w stu_us_cat*stu109484 $g s.280-283
Number of the records: 1