- Využitie biosenzorov na hodnotenie oxidačného stavu potravín
Number of the records: 1  

Využitie biosenzorov na hodnotenie oxidačného stavu potravín

  1. Title statementVyužitie biosenzorov na hodnotenie oxidačného stavu potravín
    Main entry-name Heilerová, Ľudmila (Author)
    Another responsib. Labuda, Ján, 1949- (Author) - FCHPT Oddelenie analytickej chémie
    Translated titleUsing of biosensors for the evaluation of oxidation stage of foods
    In Výživa a potraviny pre tretie tisícročie : Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou. -- Nitra : SPU v Nitre, 2002. -- s.140-141
    LanguageSlovak
    Document kindRZB - článok zo zborníka
    CategoryAFH - Abstractions of scientific titles in year-books from home conferences
    Category (from 2022)V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.