Number of the records: 1  

Nové trendy v potravinárstve

  1. SYSstu214148
    LBL
      
    00000nam--22000003a-4500
    005
      
    20221207095939.4
    008
      
    101025s2010----------------------------d
    020
      
    $a 978-80-227-3398-4
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a
    100
    1-
    $a Staruch, Ladislav, $d 1962- $4 edt $u C4250 $9 50 $7 stu_us_auth*stu59858 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 4142 $U C4250 $Y 115
    245
    1-
    $a Nové trendy v potravinárstve : $b Zborník vedeckých prác
    260
      
    $a Bratislava : $b STU v Bratislave, $c 2010
    300
      
    $a 228 s
    700
    1-
    $a Sekretár, Stanislav, $d 1953- $4 edt $u C4250 $9 50 $7 stu_us_auth*stu59830 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3348 $U C4250 $Y 115
    700
    1-
    $a Dandár, Alexander, $d 1937- $4 rev $u C4250 $7 stu_us_auth*stu20331 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3991 $U C4250 $Y 115
    700
    1-
    $a Šajbidor, Ján, $d 1955- $4 rev $u C4310 $7 stu_us_auth*stu18962 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie biochemickej technológie $X 3320 $U C4310 $Y 116
    700
    1-
    $a Staruch, Ladislav, $d 1962- $4 rev $u C4250 $7 stu_us_auth*stu59858 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 4142 $U C4250 $Y 115

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.