Number of the records: 1
Nové trendy v potravinárstve
SYS stu214148 LBL 00000nam--22000003a-4500 005 20221207095939.4 008 101025s2010----------------------------d 020 $a 978-80-227-3398-4 040 $a STU $b slo 041 0-
$a 100 1-
$a Staruch, Ladislav, $d 1962- $4 edt $u C4250 $9 50 $7 stu_us_auth*stu59858 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 4142 $U C4250 $Y 115 245 1-
$a Nové trendy v potravinárstve : $b Zborník vedeckých prác 260 $a Bratislava : $b STU v Bratislave, $c 2010 300 $a 228 s 700 1-
$a Sekretár, Stanislav, $d 1953- $4 edt $u C4250 $9 50 $7 stu_us_auth*stu59830 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3348 $U C4250 $Y 115 700 1-
$a Dandár, Alexander, $d 1937- $4 rev $u C4250 $7 stu_us_auth*stu20331 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3991 $U C4250 $Y 115 700 1-
$a Šajbidor, Ján, $d 1955- $4 rev $u C4310 $7 stu_us_auth*stu18962 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie biochemickej technológie $X 3320 $U C4310 $Y 116 700 1-
$a Staruch, Ladislav, $d 1962- $4 rev $u C4250 $7 stu_us_auth*stu59858 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 4142 $U C4250 $Y 115
Number of the records: 1