Number of the records: 1
Základné faktory konkurencieschopnosti Slovenskej rebupliky
Title statement Základné faktory konkurencieschopnosti Slovenskej rebupliky Main entry-name Bondareva, Irina, 1952- (Author) - Ústav manažmentu STU Another responsib. Tomčík, Róbert, 1987- (Author) - Ústav manažmentu STU In MANEKO Manažment a ekonomika podniku. -- roč.5, č.2 (2013), s.131-140 Language Slovak Document kind RBX - článok z periodika Category ADF - Scientific titles in home not carented magazines and other year-books Category (from 2022) V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu Year 2013 Citations [4] 2014: ŠÚBERTOVÁ, Elena. Podnikateľské prostredie v európskej únii. 1.vyd. Bratislava Kartprint 2014. 135 s. ISBN 978-80-89553-24-2. [4] 2014: GRZNÁR, Miroslav (ed.). Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov III. 1.vyd. Bratislava Ekonóm 2014. 136 s. ISBN 978-80-225-3859-6. [4] 2015: KAJANOVÁ, Jana. Efficiency of food enterprises in the Slovak Republic. In Globalization and its Socio-Economic Concequences : 15th international scientific conference, October 7.-8., 2015, Zilina. 1.vyd. Žilina : University of Zilina, 2015, S.283-191. ISBN 978-80-8154-145-2. article
Number of the records: 1