Number of the records: 1  

Sledovanie koncentrácie celkových aminokyselín vo fermentovanom mäsovom výrobku s prídavkom fruktózy

  1. SYSstu54454
    LBL
      
    00000ntm--22000003a-4500
    005
      
    20150617225704.8
    008
      
    000627s2000----xo------------------slo-d
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a slo
    044
      
    $a xo
    100
    1-
    $a Gáliková, Silvia $4 aut $7 stu_us_auth*stu38104
    245
    1-
    $a Sledovanie koncentrácie celkových aminokyselín vo fermentovanom mäsovom výrobku s prídavkom fruktózy
    250
      
    $a Obhaj.:7.6.2000
    260
      
    $a Bratislava : $b STU v Bratislave ChtF, $c 2000
    300
      
    $a 64 s. Obr., tab., grafy, lit
    500
      
    $a Špec.:Konzervácia a hodnotenie potravín

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.