Number of the records: 1
Sledovanie koncentrácie celkových aminokyselín vo fermentovanom mäsovom výrobku s prídavkom fruktózy
SYS stu54454 LBL 00000ntm--22000003a-4500 005 20150617225704.8 008 000627s2000----xo------------------slo-d 040 $a STU $b slo 041 0-
$a slo 044 $a xo 100 1-
$a Gáliková, Silvia $4 aut $7 stu_us_auth*stu38104 245 1-
$a Sledovanie koncentrácie celkových aminokyselín vo fermentovanom mäsovom výrobku s prídavkom fruktózy 250 $a Obhaj.:7.6.2000 260 $a Bratislava : $b STU v Bratislave ChtF, $c 2000 300 $a 64 s. Obr., tab., grafy, lit 500 $a Špec.:Konzervácia a hodnotenie potravín
Number of the records: 1