Number of the records: 1
Antimikrobiálna aktivita Lactobacillus reuteri a produkty metabolizmu počas fermentácie glycerolu
SYS stu170524 LBL 00000naa--22000003a-4500 005 20221212111044.9 008 080926s2008------------------------slo-d 040 $a STU $b slo 041 0-
$a slo 100 1-
$a Krajčová, Eva, $d 1982- $4 aut $u C4250 $9 40 $7 stu_us_auth*stu59611 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 10123 $U C4250 $Y 115 242 00
$a Antimicrobial activity of lactobacillus reuteri and products of metabolism during fermentation glycerol 245 1-
$a Antimikrobiálna aktivita Lactobacillus reuteri a produkty metabolizmu počas fermentácie glycerolu 700 1-
$a Greifová, Mária, $d 1961- $4 aut $u C4250 $9 30 $7 stu_us_auth*stu18975 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3880 $U C4250 $Y 115 700 1-
$a Pagurko, Anton, $d 1984- $4 aut $u C4250 $9 20 $7 stu_us_auth*stu79862 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 16187 $U C4250 $Y 115 700 1-
$a Schmidt, Štefan, $d 1951- $4 aut $u C4250 $9 10 $7 stu_us_auth*stu19909 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3318 $U C4250 $Y 115 773 0-
$7 nnas $t Chemické listy $w stu_us_cat*stu168932 $g Roč. 102, č. 8 (2008), s.8L 659
Number of the records: 1