Number of the records: 1  

Antimikrobiálna aktivita Lactobacillus reuteri a produkty metabolizmu počas fermentácie glycerolu

  1. SYSstu170524
    LBL
      
    00000naa--22000003a-4500
    005
      
    20221212111044.9
    008
      
    080926s2008------------------------slo-d
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a slo
    100
    1-
    $a Krajčová, Eva, $d 1982- $4 aut $u C4250 $9 40 $7 stu_us_auth*stu59611 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 10123 $U C4250 $Y 115
    242
    00
    $a Antimicrobial activity of lactobacillus reuteri and products of metabolism during fermentation glycerol
    245
    1-
    $a Antimikrobiálna aktivita Lactobacillus reuteri a produkty metabolizmu počas fermentácie glycerolu
    700
    1-
    $a Greifová, Mária, $d 1961- $4 aut $u C4250 $9 30 $7 stu_us_auth*stu18975 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3880 $U C4250 $Y 115
    700
    1-
    $a Pagurko, Anton, $d 1984- $4 aut $u C4250 $9 20 $7 stu_us_auth*stu79862 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 16187 $U C4250 $Y 115
    700
    1-
    $a Schmidt, Štefan, $d 1951- $4 aut $u C4250 $9 10 $7 stu_us_auth*stu19909 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3318 $U C4250 $Y 115
    773
    0-
    $7 nnas $t Chemické listy $w stu_us_cat*stu168932 $g Roč. 102, č. 8 (2008), s.8L 659
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.