Number of the records: 1
Antimikrobiálna aktivita vybraných laktobacilov, tvorba organických kyselín
SYS stu213231 LBL 00000naa--22000003a-4500 005 20220317190153.9 008 101018s----------------------------slo-d 040 $a STU $b slo 041 0-
$a slo 100 1-
$a Smetanková, Jana, $d 1985- $4 aut $u C4250 $9 60 $7 stu_us_auth*stu100412 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 21137 $U C4250 $Y 115 245 1-
$a Antimikrobiálna aktivita vybraných laktobacilov, tvorba organických kyselín 700 1-
$a Sopčaková, Zuzana, $d 1984- $4 aut $u C4250 $9 20 $7 stu_us_auth*stu100410 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 21138 $U C4250 $Y 115 700 1-
$a Greif, Gabriel, $d 1958- $4 aut $u C4250 $9 10 $7 stu_us_auth*stu59454 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3350 $U C4250 $Y 115 700 1-
$a Greifová, Mária, $d 1961- $4 aut $u C4250 $9 10 $7 stu_us_auth*stu18975 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3880 $U C4250 $Y 115 773 0-
$t Mikroorganizmy a kvalita života, 25.kongres ČSSM, Stará Lesná, 15.-18.9.2010 $w stu_us_cat*stu211488 $g , s.165 $z 978-80-970477-8-8
Number of the records: 1