Number of the records: 1  

Charakterizácia Lactobacillus reuteri z pohľadu rastu a utilizácie glycerolu

  1. SYSstu213237
    LBL
      
    00000naa--22000003a-4500
    005
      
    20220317190146.3
    008
      
    101018s----------------------------slo-d
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a slo
    100
    1-
    $a Greifová, Mária, $d 1961- $4 aut $u C4250 $9 35 $7 stu_us_auth*stu18975 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3880 $U C4250 $Y 115
    245
    1-
    $a Charakterizácia Lactobacillus reuteri z pohľadu rastu a utilizácie glycerolu
    700
    1-
    $a Greif, Gabriel, $d 1958- $4 aut $u C4250 $9 35 $7 stu_us_auth*stu59454 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3350 $U C4250 $Y 115
    700
    1-
    $a Marunová, Eva, $d 1982- $4 aut $u C4250 $9 20 $7 stu_us_auth*stu100418 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 10123 $U C4250 $Y 115
    700
    1-
    $a Pagurko, Anton, $d 1984- $4 aut $u C4250 $9 10 $7 stu_us_auth*stu79862 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 16187 $U C4250 $Y 115
    773
    0-
    $t Mikroorganizmy a kvalita života, 25.kongres ČSSM, Stará Lesná, 15.-18.9.2010 $w stu_us_cat*stu211488 $g , s.154 $z 978-80-970477-8-8
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.