Number of the records: 1
Charakterizácia Lactobacillus reuteri z pohľadu rastu a utilizácie glycerolu
SYS stu213237 LBL 00000naa--22000003a-4500 005 20220317190146.3 008 101018s----------------------------slo-d 040 $a STU $b slo 041 0-
$a slo 100 1-
$a Greifová, Mária, $d 1961- $4 aut $u C4250 $9 35 $7 stu_us_auth*stu18975 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3880 $U C4250 $Y 115 245 1-
$a Charakterizácia Lactobacillus reuteri z pohľadu rastu a utilizácie glycerolu 700 1-
$a Greif, Gabriel, $d 1958- $4 aut $u C4250 $9 35 $7 stu_us_auth*stu59454 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3350 $U C4250 $Y 115 700 1-
$a Marunová, Eva, $d 1982- $4 aut $u C4250 $9 20 $7 stu_us_auth*stu100418 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 10123 $U C4250 $Y 115 700 1-
$a Pagurko, Anton, $d 1984- $4 aut $u C4250 $9 10 $7 stu_us_auth*stu79862 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 16187 $U C4250 $Y 115 773 0-
$t Mikroorganizmy a kvalita života, 25.kongres ČSSM, Stará Lesná, 15.-18.9.2010 $w stu_us_cat*stu211488 $g , s.154 $z 978-80-970477-8-8
Number of the records: 1