1. Optimalizácia podmienok extrakcie kumarínu z korenín a potravinových výrobkov s obsahom škorice
Title information : Optimalizácia podmienok extrakcie kumarínu z korenín a potravinových výrobkov s obsahom škorice / aut. Kristína Čišovská, Katarína Hroboňová, Pavel Májek
Variant heading : \q12*stu_us_auth*1 0047447 \q \q1013 stu_us_auth*0047447 \d Čišovská Kristína \q
%continue : \q12*stu_us_auth*1 stu34334 \q \q1013 stu_us_auth*stu34334 \d Hroboňová Katarína \q ; 041000 \q12*stu_us_auth*1 stu59693 \q \q1013 stu_us_auth*stu59693 \d Májek Pavel \q ; 041000
In : \q12**1 0096160 \q
%continue : Príspevky mladých inovátorov k rozvoju analytickej chémie SEMMLAD 2022
%continue : . S. 7-8
Document kind : článok zo zborníka
Category : BFB - Abstrakty odborných prác z domácich podujatí (konferencie...)
Category (from 2022) : O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka