Search results

Records found: 96  
Your query: Author Sysno = "^stu_us_auth stu12604^"
  1. Separácia 2-metylbutan-1-olu a 3-metylbutan-1-olu z pribudliny
    Agócs Arnold ; 046230  Báleš Vladimír ; 046230 (Thesis advisor)
    2019
    FCHPT ; 29.05.2019 ; 5.2.17. chemické inžinierstvo ; I-CHEI

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=142975
    diplomová práca
    book

    book

  2. Experimental investigation of higher alcohols concentration profiles during winemaking / aut. Pavel Timár, Vladimír Báleš, Katarína Furdíková
    Timár Pavel ; 046230  Báleš Vladimír ; 046230 Furdíková Katarína ; 044000
    Proceedings of the 7th International Conference on Chemical Technology . S. 72-77
    článok zo zborníka
    AFC - Reports at international scientific conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  3. Concentrations of higher alcohols during wine fermentation / aut. Pavel Timár, Vladimír Báleš, Katarína Furdíková
    Timár Pavel ; 046230  Báleš Vladimír ; 046230 Furdíková Katarína ; 044000
    Agriculture & Food . S. 160-166
    https://www.scientific-publications.net/en/article/1001839/
    článok zo zborníka
    AEC - Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  4. Energetic balance of white wine production / aut. Vladimír Báleš, Pavel Timár, František Kreps
    Báleš Vladimír ; 046230  Timár Pavel ; 046230 Kreps František ; 040250
    Agriculture & Food . S. 53-59
    článok zo zborníka
    AEC - Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  5. Kinetik model for aromatic compounds formation during wine fermentation / aut. Vladimír Báleš, Pavel Timár, Katarína Furdíková
    Báleš Vladimír ; 046230  Timár Pavel ; 046230 Furdíková Katarína ; 044000
    Proceedings of the 7th International Conference on Chemical Technology . S. 38-41
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  6. Síra vo vinárstve / aut. Ján Domin, Katarína Furdíková, Vladimír Báleš, Pavel Timár
    Domin Ján  Furdíková Katarína ; 044000 Báleš Vladimír ; 046230 Timár Pavel ; 046230
    Vinič a víno . Roč. 18, č. 2 (2018), s. 54-55
    článok z periodika
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  7. Modelling of the production of fermentative aromas during winemaking fermentation / aut. Vladimír Báleš, Katarína Furdíková, Pavel Timár
    Báleš Vladimír ; 046230  Furdíková Katarína ; 044000 Timár Pavel ; 046230
    Agriculture & Food . Vol. 6, (2018), s. 1-6
    článok z periodika
    AEC - Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  8. Simulácie porúch chladenia vinifikátora počas fermentácie hroznového muštu / aut. Vladimír Báleš, Peter Timár, Katarína Furdíková
    Báleš Vladimír ; 046230  Timár Peter Furdíková Katarína ; 044000
    Vinič a víno . Roč. 18, č. 1 (2018), s. 14-15
    článok z periodika
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  9. Modelling of esters production during winemaking fermentation / aut. Vladimír Báleš, Pavel Timár, Katarína Furdíková, František Kreps
    Báleš Vladimír ; 046230  Timár Pavel ; 046230 Furdíková Katarína ; 044000 Kreps František ; 040250
    CHISA 2018, 23rd International Congress of Chemical and Process Engineering, 25.-29.8.2018, Praha . S. 1
    článok zo zborníka
    BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    article

    article

  10. Concentration profiles of aroma compounds during winemaking / aut. Pavel Timár, Katarína Furdíková, Vladimír Báleš
    Timár Pavel ; 046230  Furdíková Katarína ; 044000 Báleš Vladimír ; 046230
    Agriculture & Food . Vol. 6, (2018), s. 7-14
    článok z periodika
    AEC - Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.