Search results

Records found: 3  
Your query: Author Sysno = "^stu_us_auth 0002877^"
  1. Príprava nanoželeza redukciou síranu železnatého pomocou extraktov z lístia magnólie a jeho využitie na degradáciu farebných roztokov pomocou Fenton-like reakcie / aut. Mária Solmošiová, Lukáš Hrdlička, Josef Prousek
    Solmošiová Mária ; 040000  Hrdlička Lukáš ; 046290 Prousek Josef ; 046290
    Celoslovenská študentská vedecká konferencia Aplikované prírodné vedy 2016, 6. apríla 2016, Trnava : . CD-ROM, s. 47-51
    acid blue 113 Fenton-like reakcia lístie magnólie nZVI
    článok zo zborníka
    BEF - Scientific works in not noticed year-books from home undertakings, home year-books
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    article

    article

  2. Príprava a využitie nanoželeza získaného z prírodných odpadových materiálov na degradáciu polutantov vôd aut. Oľga Čižmárová, Lukáš Hrdlička, Josef Prousek
    Solmošiová Mária ; 046290  Hrdlička Lukáš ; 046290 Prousek Josef ; 046290
    Aplikované prírodné vedy 2015 : zborník prác zo študentskej medzinárodnej vedeckej konferencie, 23.apríl 2015, Trnava / . S. 51-56
    Fentonova reakcia acid blue 113 azofarbivo biosyntéza magnólia nanoželezo
    článok zo zborníka
    AFD - Reports at home scientific conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  3. Príprava a využitie nanoželeza získaného z prírodných materiálov / aut. Mária Solmošiová, Lukáš Hrdlička, Josef Prousek
    Solmošiová Mária ; 046290  Hrdlička Lukáš ; 046290 Prousek Josef ; 046290
    Studentská odborná konference Chemie je život 2015, 3. prosince 2015, Brno : . S. 184-191
    azofarbivá acid blue 113 Fenton-like reakcia odpadový materiál nanoželezo
    článok zo zborníka
    BEE - Scientific works in not noticed year-books from international undertakings, foreign year-books
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    article

    article



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.