Search results

Records found: 41  
Your query: Author Sysno = "^stu_us_auth 0011961^"
  1. Is fermentation a good option for mitigating acrylamide in legumes? / aut. Zuzana Ciesarová, Kristína Kukurová, Milan Čertík, Tatiana Klempová, Viera Jelemenská, Veronika Vávrová
    Ciesarová Zuzana  Kukurová Kristína Čertík Milan ; 044000 Klempová Tatiana ; 044000 Jelemenská Viera Vávrová Veronika
    9th International Conference on chemical reactions in foods (CRF 2023) : . S. 36-36
    článok zo zborníka
    BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    article

    article

  2. Strukoviny vo funkčných potravinách: prínosy a riziká
    Vavrová Veronika ; 040270  Ciesarová Zuzana (Thesis advisor)
    2023
    FCHPT ; 30.05.2023 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=172837
    diplomová práca
    book

    book

  3. Štúdium antioxidačných a antibakteriálnych vlastností medovicových medov
    Sitárová Nikola ; 040270  Ciesarová Zuzana (Thesis advisor)
    2023
    FCHPT ; 30.05.2023 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=172304
    diplomová práca
    book

    book

  4. Charakterizácia a sezónne porovnanie morfologických, fyzikálnych a chemických vlastností rakytníka rešetliakového (Hippophae rhamnoides L.)
    Ivaničová Petra ; 040270  Ciesarová Zuzana (Thesis advisor)
    2022
    FCHPT ; 31.05.2022 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=169972
    diplomová práca
    book

    book

  5. Charakterizácia fyzikálnych a chemických vlastností slovenských jednodruhových medov rôzneho botanického pôvodu
    Orolínová Martina ; 040270  Ciesarová Zuzana (Thesis advisor)
    2022
    FCHPT ; 31.05.2022 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=169968
    diplomová práca
    book

    book

  6. Kvalita a bezpečnosť cereálnych sušienok s prídavkom rakytníkových výliskov ošetrených asparaginázou
    Rerková Lenka ; 040270  Ciesarová Zuzana (Thesis advisor)
    2022
    FCHPT ; 31.05.2022 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=169969
    diplomová práca
    book

    book

  7. GC-MS studies of honey volatiles / aut. Filip Dimitrov, Kristína Kukurová, Zuzana Ciesarová, Barbara Siegmund, Michael Murkovic, Svetlana Hrouzková
    Dimitrov Filip ; 041000  Kukurová Kristína Ciesarová Zuzana Siegmund Barbara Murkovic Michael Hrouzková Svetlana ; 041000
    Súčasný stav a perspektívy analytickej chémie v praxi : ACP 2022 : . S. 45-45
    článok zo zborníka
    AFH - Abstractions of scientific titles in year-books from home conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  8. Zdravotné benefity zložiek plodov rakytníka / aut. František Kreps, Zuzana Ciesarová, Lenka Nahliková, Marianna Potočňáková, Lívia Janotková
    Kreps František ; 040250  Ciesarová Zuzana Nahliková Lenka ; 040250 Potočňáková Marianna ; 040250 Janotková Lívia ; 040250
    Trendy v potravinárstve . Roč. 26, č. 2 (2021), s. 74-75
    článok z periodika
    ADF - Scientific titles in home not carented magazines and other year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  9. Total Content of Polyphenols, Flavonoids, Rutin, and Antioxidant Activity of Sea Buckthorn Juice / aut. František Kreps, Blanka Tobolková, Zuzana Ciesarová, Marianna Potočňáková, Lívia Janotková, Svetlana Schubertová, Aleš Ház, Štefan Schmidt, Michal Jablonský
    Kreps František ; 040250  Tobolková Blanka Ciesarová Zuzana Potočňáková Marianna ; 040250 Janotková Lívia ; 040250 Schubertová Svetlana ; 040250 Ház Aleš ; 049380 Schmidt Štefan ; 040250 Jablonský Michal ; 049380
    BioResources . Vol. 16, iss. 3 (2021), s. 4743-4751
    https://ojs.cnr.ncsu.edu/index.php/BioRes/article/view/BioRes_16_3_4743_Kreps_Content_Polyphenols_Flavonoids_Rutin_Buckthorn
    článok z periodika
    ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  10. Rakytník rešetliakový ako zdroj antioxidačne aktívnych látok / aut. František Kreps, Marianna Potočňáková, Lívia Janotková, Svetlana Schubertová, Zuzana Krepsová, Zuzana Ciesarová, Blanka Tobolková, Elena Belajová, Jana Horváthová, Kristína Kukurová, Štefan Schmidt
    Kreps František ; 040250  Potočňáková Marianna ; 040250 Janotková Lívia ; 040250 Schubertová Svetlana Krepsová Zuzana ; 040250 Ciesarová Zuzana Tobolková Blanka Belajová Elena Horváthová Jana Kukurová Kristína Schmidt Štefan ; 040250
    Sborník přednášek 58. Mezinárodní konference o olejích a tucích . S. 31-35
    článok zo zborníka
    AFC - Reports at international scientific conferences
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.