Search results

Records found: 4  
Your query: Author Sysno = "^stu_us_auth 0038936^"
  1. The verification of material flow in a brewery malt tank using the DEM method / aut. Adam Likavčan, Marián Peciar, Peter Peciar
    Likavčan Adam ; 020040  Peciar Marián ; 020040 Peciar Peter ; 020040
    9th International Conference on Chemical Technology : . S. 398 - 403
    verifikácia tok materiálu slad DEM metóda verification material flow brewery malt DEM method
    článok zo zborníka
    AFC - Reports at international scientific conferences
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    article

    article

  2. Návrh zásobníka pivovarníckeho sladu s dávkovačom
    Likavčan Adam ; 020040  Peciar Peter ; 020040 (Thesis advisor)
    2021
    SJF ; 09.06.2021 ; strojárstvo ; I-CHPZ

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=155910
    diplomová práca
    Faculty Available Inaccesible Issued For Request Only
    SJF1000
    book

    book

  3. Liquid migration in the paste as the result of consolidation / aut. Miriam Uličná, Roman Fekete, Adam Likavčan, Marián Peciar
    Uličná Miriam ; 020040  Fekete Roman ; 020040 Likavčan Adam ; 020040 Peciar Marián ; 020040
    Strojnícky časopis = Journal of Mechanical engineering / . Vol. 71, Iss. 1 (2021), s. 131 - 138
    partikulárny materiál pasta kvapalina extrúzia particulate material paste liquid extrusion
    článok z periodika
    ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  4. Optimalizácia chladiaceho zariadenia v študentskej formule
    Likavčan Adam ; 020040  Peciar Peter ; 020040 (Thesis advisor)
    2019
    SJF ; 04.06.2019 ; 5.2.3. dopravné stroje a zariadenia ; B-AMPS

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=137051
    bakalárska práca
    Faculty Available Inaccesible Issued For Request Only
    SJF1000
    book

    book



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.