Search results
- Antioxidant versus prooxidant properties of the flavonoid, galangin: ROS scavenging activity, flavonoid-DNA interaction, copper-catalyzed Fenton reaction and DNA damage study / aut. Klaudia Jomová, Marcel Cvik, Terezia Orolinova, Suliman Y Alomar, Saleh H Alwasel, Waleed Aldahmash, Safa Alqarzae, Ali Al-Juaimlani, Eugenie Nepovimová, Kamil Kuča, Christopher J Rhodes, Marián Valko
Jomová Klaudia Cvik Marcel Orolinova Terezia Alomar Suliman Y. Alwasel Saleh H. Aldahmash Waleed Alqarzae Safa Al-Juaimlani Ali Nepovimová Eugenie Kuča Kamil Rhodes Christopher J. Valko Marián ; 045210
Journal of Agriculture and Food Research . Vol. 16, (2024), s. [1-11], art. no. 101112
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666154324001492
článok z periodika
ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu