Search results
- Aplikácia fermentovaných produktov a humínových látok hydine, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín / aut. Slavomír Marcinčák, Boris Semjon, Lýdia Mesarčová, Anna Reitznerová, Martin Bartkovský, Dana Marcinčáková, Tatiana Klempová, Jozef Nagy
Marcinčák Slavomír Semjon Boris Mesarčová Lýdia Reitznerová Anna Bartkovský Martin Marcinčáková Dana Klempová Tatiana ; 044000 Nagy Jozef
HYGIENA ALIMENTORUM XLIII : . S. 473-479
článok zo zborníka
AFD - Reports at home scientific conferences
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Aplikácia fermentovaných produktov a humínových látok hydine, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín / aut. Slavomír Marcinčák, Boris Semjon, Lýdia Mesarčová, Anna Reitznerová, Martin Bartkovský, Dana Marcinčáková, Tatiana Klempová, Jozef Nagy
Marcinčák Slavomír Semjon Boris Mesarčová Lýdia Reitznerová Anna Bartkovský Martin Marcinčáková Dana Klempová Tatiana ; 044000 Nagy Jozef
HYGIENA ALIMENTORUM XLIII : . S. 70-70
článok zo zborníka
AFH - Abstractions of scientific titles in year-books from home conferences
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín / aut. Slavomír Marcinčák, Boris Semjon, Martin Bartkovský, Dana Marcinčáková, Tatiana Klempová, Milan Čertík, Jozef Nagy
Marcinčák Slavomír Semjon Boris Bartkovský Martin Marcinčáková Dana Klempová Tatiana ; 044000 Čertík Milan ; 044000 Nagy Jozef
Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 208-212
článok z periodika
AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Kvalita prsnej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní fementovaných krmív obohatených o významné mastné kyseliny / aut. Andrej Makiš, Boris Semjon, Dana Marcinčáková, Martin Bartkovský, Ondrej Slaný, Tatiana Klempová, Slavomír Marcinčák
Makiš Andrej Semjon Boris Marcinčáková Dana Bartkovský Martin Slaný Ondrej ; 044000 Klempová Tatiana ; 044000 Marcinčák Slavomír
Bezpečnosť a kontrola potravín : . S. 205-209
článok zo zborníka
AFD - Reports at home scientific conferences
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Zmeny texturálnych parametrov prsnej svaloviny kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu a humínových látok pred a po tepelnom ošetrení mäsa / aut. Boris Semjon, Lucia Benešová, Silvia Jakabová, Dana Marcinčáková, Tatiana Klempová, Slavomír Marcinčák
Semjon Boris Benešová Lucia Jakabová Silvia Marcinčáková Dana Klempová Tatiana ; 044000 Marcinčák Slavomír
HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : . S. 395-402
článok zo zborníka
AFD - Reports at home scientific conferences
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Vplyv aditív vo výžive kurčiat na kvalitu a zdravotnú bezpečnosť tukov produkovaného mäsa / aut. Slavomír Marcinčák, Milan Čertík, Dana Marcinčáková
Marcinčák Slavomír Čertík Milan ; 044000 Marcinčáková Dana
HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : . S. 50-50
článok zo zborníka
AFH - Abstractions of scientific titles in year-books from home conferences
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Egg qualitative parameters after feed supplementation of layng hens diet with fermented product / aut. Boris Semjon, Martin Bartkovský, Dana Marcinčáková, Tatiana Klempová, Ondrej Slaný, Anna Reitznerová, Milan Čertík, Slavomír Marcinčák
Semjon Boris Bartkovský Martin Marcinčáková Dana Klempová Tatiana ; 044000 Slaný Ondrej ; 044000 Reitznerová Anna Čertík Milan ; 044000 Marcinčák Slavomír
HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : . S. 387-394
článok zo zborníka
BED - Scientific works in noticed year-books from home undertakings, home year-books
O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka - Kvalita stehennej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu obohateného o významné mastné kyseliny / aut. Andrej Makiš, Boris Semjon, Slavomír Marcinčák, Dana Marcinčáková, Martin Bartkovský, Lýdia Mesarčová, Anna Reitznerová, Tatiana Klempová, Slavomír Marcinčák
Makiš Andrej Semjon Boris Marcinčák Slavomír Marcinčáková Dana Bartkovský Martin Mesarčová Lýdia Reitznerová Anna Klempová Tatiana ; 044000 Marcinčák Slavomír
HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : . S. 55-62
článok zo zborníka
BED - Scientific works in noticed year-books from home undertakings, home year-books
O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka - Chemické zloženie a senzorické vlastnosti prsnej svaloviny kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu a humínových látok / aut. Dana Marcinčáková, Martin Bartkovský, Ondrej Slaný, Tatiana Klempová, Andrej Makiš, Beáta Koréneková, Boris Semjon, Slavomír Marcinčák
Marcinčáková Dana Bartkovský Martin Slaný Ondrej ; 044000 Klempová Tatiana ; 044000 Makiš Andrej Koréneková Beáta Semjon Boris Marcinčák Slavomír
HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : . S. 305-310
článok zo zborníka
AFD - Reports at home scientific conferences - Kvalita mäsa kurčiat po skrmovaní fementovaných krmív a humínových látok / aut. Slavomír Marcinčák, Boris Semjon, Dana Marcinčáková, Martin Bartkovský, Ondrej Slaný, Tatiana Klempová, Matej Pospiech
Marcinčák Slavomír Semjon Boris Marcinčáková Dana Bartkovský Martin Slaný Ondrej ; 044000 Klempová Tatiana ; 044000 Pospiech Matej
Hygiena a technologie potravin - L. Lenfeldovy a Höklovy dny : . S. 42-46
článok zo zborníka
AFC - Reports at international scientific conferences