Search results

Records found: 59  
Your query: Author Sysno = "^stu_us_auth stu100648^"
  1. Aplikácia fermentovaných produktov a humínových látok hydine, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín / aut. Slavomír Marcinčák, Boris Semjon, Lýdia Mesarčová, Anna Reitznerová, Martin Bartkovský, Dana Marcinčáková, Tatiana Klempová, Jozef Nagy
    Marcinčák Slavomír  Semjon Boris Mesarčová Lýdia Reitznerová Anna Bartkovský Martin Marcinčáková Dana Klempová Tatiana ; 044000 Nagy Jozef
    HYGIENA ALIMENTORUM XLIII : . S. 473-479
    článok zo zborníka
    AFD - Reports at home scientific conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  2. Aplikácia fermentovaných produktov a humínových látok hydine, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín / aut. Slavomír Marcinčák, Boris Semjon, Lýdia Mesarčová, Anna Reitznerová, Martin Bartkovský, Dana Marcinčáková, Tatiana Klempová, Jozef Nagy
    Marcinčák Slavomír  Semjon Boris Mesarčová Lýdia Reitznerová Anna Bartkovský Martin Marcinčáková Dana Klempová Tatiana ; 044000 Nagy Jozef
    HYGIENA ALIMENTORUM XLIII : . S. 70-70
    článok zo zborníka
    AFH - Abstractions of scientific titles in year-books from home conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  3. Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín / aut. Slavomír Marcinčák, Boris Semjon, Martin Bartkovský, Dana Marcinčáková, Tatiana Klempová, Milan Čertík, Jozef Nagy
    Marcinčák Slavomír  Semjon Boris Bartkovský Martin Marcinčáková Dana Klempová Tatiana ; 044000 Čertík Milan ; 044000 Nagy Jozef
    Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 208-212
    článok z periodika
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  4. Kvalita prsnej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní fementovaných krmív obohatených o významné mastné kyseliny / aut. Andrej Makiš, Boris Semjon, Dana Marcinčáková, Martin Bartkovský, Ondrej Slaný, Tatiana Klempová, Slavomír Marcinčák
    Makiš Andrej  Semjon Boris Marcinčáková Dana Bartkovský Martin Slaný Ondrej ; 044000 Klempová Tatiana ; 044000 Marcinčák Slavomír
    Bezpečnosť a kontrola potravín : . S. 205-209
    článok zo zborníka
    AFD - Reports at home scientific conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  5. Zmeny texturálnych parametrov prsnej svaloviny kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu a humínových látok pred a po tepelnom ošetrení mäsa / aut. Boris Semjon, Lucia Benešová, Silvia Jakabová, Dana Marcinčáková, Tatiana Klempová, Slavomír Marcinčák
    Semjon Boris  Benešová Lucia Jakabová Silvia Marcinčáková Dana Klempová Tatiana ; 044000 Marcinčák Slavomír
    HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : . S. 395-402
    článok zo zborníka
    AFD - Reports at home scientific conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  6. Vplyv aditív vo výžive kurčiat na kvalitu a zdravotnú bezpečnosť tukov produkovaného mäsa / aut. Slavomír Marcinčák, Milan Čertík, Dana Marcinčáková
    Marcinčák Slavomír  Čertík Milan ; 044000 Marcinčáková Dana
    HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : . S. 50-50
    článok zo zborníka
    AFH - Abstractions of scientific titles in year-books from home conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  7. Egg qualitative parameters after feed supplementation of layng hens diet with fermented product / aut. Boris Semjon, Martin Bartkovský, Dana Marcinčáková, Tatiana Klempová, Ondrej Slaný, Anna Reitznerová, Milan Čertík, Slavomír Marcinčák
    Semjon Boris  Bartkovský Martin Marcinčáková Dana Klempová Tatiana ; 044000 Slaný Ondrej ; 044000 Reitznerová Anna Čertík Milan ; 044000 Marcinčák Slavomír
    HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : . S. 387-394
    článok zo zborníka
    BED - Scientific works in noticed year-books from home undertakings, home year-books
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    article

    article

  8. Kvalita stehennej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu obohateného o významné mastné kyseliny / aut. Andrej Makiš, Boris Semjon, Slavomír Marcinčák, Dana Marcinčáková, Martin Bartkovský, Lýdia Mesarčová, Anna Reitznerová, Tatiana Klempová, Slavomír Marcinčák
    Makiš Andrej  Semjon Boris Marcinčák Slavomír Marcinčáková Dana Bartkovský Martin Mesarčová Lýdia Reitznerová Anna Klempová Tatiana ; 044000 Marcinčák Slavomír
    HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : . S. 55-62
    článok zo zborníka
    BED - Scientific works in noticed year-books from home undertakings, home year-books
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    article

    article

  9. Chemické zloženie a senzorické vlastnosti prsnej svaloviny kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu a humínových látok / aut. Dana Marcinčáková, Martin Bartkovský, Ondrej Slaný, Tatiana Klempová, Andrej Makiš, Beáta Koréneková, Boris Semjon, Slavomír Marcinčák
    Marcinčáková Dana  Bartkovský Martin Slaný Ondrej ; 044000 Klempová Tatiana ; 044000 Makiš Andrej Koréneková Beáta Semjon Boris Marcinčák Slavomír
    HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : . S. 305-310
    článok zo zborníka
    AFD - Reports at home scientific conferences
    article

    article

  10. Kvalita mäsa kurčiat po skrmovaní fementovaných krmív a humínových látok / aut. Slavomír Marcinčák, Boris Semjon, Dana Marcinčáková, Martin Bartkovský, Ondrej Slaný, Tatiana Klempová, Matej Pospiech
    Marcinčák Slavomír  Semjon Boris Marcinčáková Dana Bartkovský Martin Slaný Ondrej ; 044000 Klempová Tatiana ; 044000 Pospiech Matej
    Hygiena a technologie potravin - L. Lenfeldovy a Höklovy dny : . S. 42-46
    článok zo zborníka
    AFC - Reports at international scientific conferences
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.