Search results
- Chlieb na báze farebných pšeníc so zvýšeným obsahom zdraviu prospešných látok : Úžitkový vzor č. 6630
Šturdík Ernest ; C3360 Dodok Ladislav ; C3360 Saxa Vojtech Duchoňová Lenka
Banská Bystrica : Úrad priemyselného vlastníctva SR, 2014 . - 3 s
patentový spis
AGJ - Authority certificates, patents, discoveries
D1 - Dokument práv duševného vlastníctva - Zdraviu prospešné účinky inulínu a jeho vplyv na zlepšenie organoleptických vlastností pekárskych výrobkov
Kováčová Mária ; C3360 Dodok Ladislav ; C3360 Ježová Elena ; C3360
Pekárstvo Cukrárstvo, Odborný časopis pekárskej a cukrárskej výroby na Slovensku . Roč. 15, č. 5/89 (2014), s. 8-10
článok z periodika
BDF - Scientific works in others home magazines
O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu - Ginko biloba - zdroj zdraviu prospešných látok a jeho inkorporácia do cereálnych výrobkov
Dodok Ladislav ; C3360 Kováčová Mária ; C3360 Mikuš Ľubomír
Pekárstvo Cukrárstvo, Odborný časopis pekárskej a cukrárskej výroby na Slovensku . Roč. 15, č. 2/86 (2014), s. 16-17
článok z periodika
BDF - Scientific works in others home magazines
O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu - Aplikácia extraktov zeleného čaju do cereálnych výrobkov
Dodok Ladislav ; C3360 Kováčová Mária ; C3360 Mikuš Ľubomír
Pekárstvo Cukrárstvo, Odborný časopis pekárskej a cukrárskej výroby na Slovensku . Roč. 14, č. 3/81 (2013), s.10-11
článok z periodika
BDF - Scientific works in others home magazines
O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu - Preparation and characteristics of beta-glucan concentrate from brewer´s yeast as the additive substance in foods
Kováčová Mária ; C3360 Dodok Ladislav ; C3360 Žofajová Lívia Mikuš Ľubomír
Potravinárstvo . Vol. 7, Iss. 1 (2013), s.7-11
článok z periodika
ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Zdravé pečivo
Sojková Mira Dodok Ladislav ; C3360 Mikušová Lucia ; C3360
Plus 7 dní . ročník 2013, č. 8 (2013), s.40-43
Cereálne zdraviu prospešné výrobky
článok z periodika
GII - Several publications and documents, which are not in any previous category
GLOB - záznamy, ktoré neprešli globalkami - Zvýšenie nutričnej a biologickej hodnoty bezlepkového jemného pečiva prídavkom múky z mrlíka odrody Ara Jiura
Kováčová Mária ; C3360 Dodok Ladislav ; C3360 Javureková Radka ; C3360
Pekárstvo Cukrárstvo, Odborný časopis pekárskej a cukrárskej výroby na Slovensku . Roč. 14, č. 2/80 (2013), s.20-22
článok z periodika
BDF - Scientific works in others home magazines
O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu - Pekárske výrobky s predĺženou trvanlivosťou a zlepšenými organoleptickými vlastnosťami : úžitkový vzor 6566
Mikuš Ľubomír Dodok Ladislav ; C3360 Kováčová Mária ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
Banská Bystrica : Úrad priemyselného vlastníctva SR, 2013 . - 6 s
patentový spis
AGJ - Authority certificates, patents, discoveries
D1 - Dokument práv duševného vlastníctva - Z konferencie "Výskum, vývoj, výroba, hodnotenie zdraviu prospešných potravín a nutraceutík" konanej dňa 28.11.2012 na FCHPT STU v Bratislave
Dodok Ladislav ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360 Polakovičová Petra ; C3360
Pekárstvo Cukrárstvo, Odborný časopis pekárskej a cukrárskej výroby na Slovensku . Roč. 14, č. 1/79 (2013), s.10
článok z periodika
BDF - Scientific works in others home magazines
O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu - Vplyv prídavku beta-glukánového koncentrátu na organoleptické vlastnosti a trvanlivosť muffinov
Kováčová Mária ; C3360 Dodok Ladislav ; C3360 Žofajová Lívia
Ingrovy dny 2013, XXXIX. konference o jakosti potravin a potravinových surovin, Sborník, 27.2.2013, Brno . s.192-200
článok zo zborníka
AFC - Reports at international scientific conferences
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka