Search results

Records found: 95  
Your query: Author Sysno = "^stu_us_auth stu12262^"
  1. Chlieb na báze farebných pšeníc so zvýšeným obsahom zdraviu prospešných látok : Úžitkový vzor č. 6630
    Šturdík Ernest ; C3360  Dodok Ladislav ; C3360 Saxa Vojtech Duchoňová Lenka
    Banská Bystrica : Úrad priemyselného vlastníctva SR, 2014 . - 3 s
    patentový spis
    AGJ - Authority certificates, patents, discoveries
    D1 - Dokument práv duševného vlastníctva
    book

    book

  2. Zdraviu prospešné účinky inulínu a jeho vplyv na zlepšenie organoleptických vlastností pekárskych výrobkov
    Kováčová Mária ; C3360  Dodok Ladislav ; C3360 Ježová Elena ; C3360
    Pekárstvo Cukrárstvo, Odborný časopis pekárskej a cukrárskej výroby na Slovensku . Roč. 15, č. 5/89 (2014), s. 8-10
    článok z periodika
    BDF - Scientific works in others home magazines
    O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  3. Ginko biloba - zdroj zdraviu prospešných látok a jeho inkorporácia do cereálnych výrobkov
    Dodok Ladislav ; C3360  Kováčová Mária ; C3360 Mikuš Ľubomír
    Pekárstvo Cukrárstvo, Odborný časopis pekárskej a cukrárskej výroby na Slovensku . Roč. 15, č. 2/86 (2014), s. 16-17
    článok z periodika
    BDF - Scientific works in others home magazines
    O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  4. Aplikácia extraktov zeleného čaju do cereálnych výrobkov
    Dodok Ladislav ; C3360  Kováčová Mária ; C3360 Mikuš Ľubomír
    Pekárstvo Cukrárstvo, Odborný časopis pekárskej a cukrárskej výroby na Slovensku . Roč. 14, č. 3/81 (2013), s.10-11
    článok z periodika
    BDF - Scientific works in others home magazines
    O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  5. Preparation and characteristics of beta-glucan concentrate from brewer´s yeast as the additive substance in foods
    Kováčová Mária ; C3360  Dodok Ladislav ; C3360 Žofajová Lívia Mikuš Ľubomír
    Potravinárstvo . Vol. 7, Iss. 1 (2013), s.7-11
    článok z periodika
    ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  6. Zdravé pečivo
    Sojková Mira  Dodok Ladislav ; C3360 Mikušová Lucia ; C3360
    Plus 7 dní . ročník 2013, č. 8 (2013), s.40-43
    Cereálne zdraviu prospešné výrobky
    článok z periodika
    GII - Several publications and documents, which are not in any previous category
    GLOB - záznamy, ktoré neprešli globalkami
    article

    article

  7. Zvýšenie nutričnej a biologickej hodnoty bezlepkového jemného pečiva prídavkom múky z mrlíka odrody Ara Jiura
    Kováčová Mária ; C3360  Dodok Ladislav ; C3360 Javureková Radka ; C3360
    Pekárstvo Cukrárstvo, Odborný časopis pekárskej a cukrárskej výroby na Slovensku . Roč. 14, č. 2/80 (2013), s.20-22
    článok z periodika
    BDF - Scientific works in others home magazines
    O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  8. Pekárske výrobky s predĺženou trvanlivosťou a zlepšenými organoleptickými vlastnosťami : úžitkový vzor 6566
    Mikuš Ľubomír  Dodok Ladislav ; C3360 Kováčová Mária ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
    Banská Bystrica : Úrad priemyselného vlastníctva SR, 2013 . - 6 s
    patentový spis
    AGJ - Authority certificates, patents, discoveries
    D1 - Dokument práv duševného vlastníctva
    book

    book

  9. Z konferencie "Výskum, vývoj, výroba, hodnotenie zdraviu prospešných potravín a nutraceutík" konanej dňa 28.11.2012 na FCHPT STU v Bratislave
    Dodok Ladislav ; C3360  Šturdík Ernest ; C3360 Polakovičová Petra ; C3360
    Pekárstvo Cukrárstvo, Odborný časopis pekárskej a cukrárskej výroby na Slovensku . Roč. 14, č. 1/79 (2013), s.10
    článok z periodika
    BDF - Scientific works in others home magazines
    O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  10. Vplyv prídavku beta-glukánového koncentrátu na organoleptické vlastnosti a trvanlivosť muffinov
    Kováčová Mária ; C3360  Dodok Ladislav ; C3360 Žofajová Lívia
    Ingrovy dny 2013, XXXIX. konference o jakosti potravin a potravinových surovin, Sborník, 27.2.2013, Brno . s.192-200
    článok zo zborníka
    AFC - Reports at international scientific conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.