Search results

Records found: 39  
Your query: Author Sysno = "^stu_us_auth stu126189^"
  1. Changes in phenolic composition, antioxidant, sensory and microbiological properties during fermentation and storage of maize products / aut. Anna Mikulajová, Zuzana Matejčeková, Zlatica Kohajdová, Silvia Mošovská, Eva Hybenová, Ľubomír Valík
    Mikulajová Anna ; 040270  Matejčeková Zuzana ; 040270 Kohajdová Zlatica ; 040250 Mošovská Silvia ; 040270 Hybenová Eva ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270
    Food Production, Processing and Nutrition . Vol. 6, iss. 1 (2024), s. [1-13], art. no. 9
    https://fppn.biomedcentral.com/articles/10.1186/s43014-023-00191-8
    článok z periodika
    ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  2. Fermentované cereálne a pseudocereálne výrobky s probiotickým potenciálom / aut. Zuzana Matejčeková
    Matejčeková Zuzana ; 044250 
    Inovácie - kľúč k transformácii a udržateľnosti . S. 7-9
    článok zo zborníka
    BEF - Scientific works in not noticed year-books from home undertakings, home year-books
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    article

    article

  3. Fermented Cranberry Fortified Buckwheat Product-Phenolic Composition, Antioxidant and Microbiological Properties / aut. Anna Mikulajová, Zuzana Matejčeková, Silvia Mošovská, Zlatica Kohajdová, Ľubomír Valík, Eva Hybenová
    Mikulajová Anna ; 040270  Matejčeková Zuzana Mošovská Silvia ; 040270 Kohajdová Zlatica ; 040250 Valík Ľubomír ; 040270 Hybenová Eva ; 040270
    Applied Sciences . Vol. 11, iss. 19 (2021), s. [1-18], art. no. 9241
    https://www.mdpi.com/2076-3417/11/19/9241
    článok z periodika
    ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  4. Zastúpenie fenolových zlúčenín a antioxidačné vlastnosti fermentovaných pohánkovo/mliečnych produktov / aut. Anna Mikulajová, Zuzana Matejčeková, Silvia Mošovská, Eva Hybenová
    Mikulajová Anna ; 040270  Matejčeková Zuzana Mošovská Silvia ; 040270 Hybenová Eva ; 040270
    CzechFoodChem 2021 : . S. 156-158
    článok zo zborníka
    AFC - Reports at international scientific conferences
    article

    article

  5. Fermentované pohánkové výrobky vhodné pre ľudí s laktózovou intoleranciou i celiakiou - zastúpenie bioaktívnych zložiek a antioxidačné účinky / aut. Anna Mikulajová, Zuzana Matejčeková, Silvia Mošovská, Eva Hybenová
    Mikulajová Anna ; 043360  Matejčeková Zuzana ; 044250 Mošovská Silvia ; 040270 Hybenová Eva ; 040270
    Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave . S. 155-158
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  6. Modeling of lactic acid fermentation of soy formulation with Lactobacillus plantarum HM1 / aut. Zuzana Matejčeková, Elena Dujmic, Denisa Liptáková, Ľubomír Valík
    Matejčeková Zuzana ; 040270  Dujmic Elena Liptáková Denisa Valík Ľubomír ; 040270
    Food Science and Technology International . Vol. 25, iss. 2 (2019), s. 141-149
    článok z periodika
    ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  7. Modelling growth of Lactobacillus plantarum as a function of temperature: Effects of media / aut. Zuzana Matejčeková, Sabína Spodniaková, Elena Dujmic, Denisa Liptáková, Ľubomír Valík
    Matejčeková Zuzana ; 040270  Spodniaková Sabína Dujmic Elena Liptáková Denisa Valík Ľubomír ; 040270
    Journal of Food and Nutrition Research : . Vol. 58, iss. 2 (2019), s. 125-134
    článok z periodika
    ADD - Scientific titles in home carented magazines and noticed year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  8. Preliminary screening of growth and viability of 10 strains of bifidobacterium spp.: Effect of media composition / aut. Zuzana Matejčeková, Eva Vlková, Denisa Liptáková, Ľubomír Valík
    Matejčeková Zuzana ; 040270  Vlková Eva Liptáková Denisa Valík Ľubomír ; 040270
    Fermentation, . Vol. 5, iss. 2 (2019), s. 1-11
    článok z periodika
    ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  9. Fermentované cereálne a pseudocereálne výrobky pre celiatikov s probiotickým potenciálom
    Matejčeková Zuzana ; 040270  Valík Ľubomír ; 040270 (Thesis advisor)
    2019
    FCHPT ; 20.08.2019 ; 5.2.22. chémia a technológia poživatín ; D-CTPO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=127858
    dizertačná práca
    book

    book

  10. Design of Bacterial Cultures in Fermented Functional Maize Product Formulation / aut. Zuzana Matejčeková, Anna Mikulajová, Eva Vlková, Denisa Liptáková, Silvia Mošovská, Eva Hybenová, Ľubomír Valík
    Matejčeková Zuzana ; 044250  Mikulajová Anna ; 043360 Vlková Eva Liptáková Denisa Mošovská Silvia ; 040270 Hybenová Eva ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270
    Polish Journal of Food and Nutrition Sciences . Vol. 69, iss. 4 (2019), s. 417-426
    článok z periodika
    ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.