Search results
- Changes in phenolic composition, antioxidant, sensory and microbiological properties during fermentation and storage of maize products / aut. Anna Mikulajová, Zuzana Matejčeková, Zlatica Kohajdová, Silvia Mošovská, Eva Hybenová, Ľubomír Valík
Mikulajová Anna ; 040270 Matejčeková Zuzana ; 040270 Kohajdová Zlatica ; 040250 Mošovská Silvia ; 040270 Hybenová Eva ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270
Food Production, Processing and Nutrition . Vol. 6, iss. 1 (2024), s. [1-13], art. no. 9
https://fppn.biomedcentral.com/articles/10.1186/s43014-023-00191-8
článok z periodika
ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Fermentované cereálne a pseudocereálne výrobky s probiotickým potenciálom / aut. Zuzana Matejčeková
Matejčeková Zuzana ; 044250
Inovácie - kľúč k transformácii a udržateľnosti . S. 7-9
článok zo zborníka
BEF - Scientific works in not noticed year-books from home undertakings, home year-books
O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka - Fermented Cranberry Fortified Buckwheat Product-Phenolic Composition, Antioxidant and Microbiological Properties / aut. Anna Mikulajová, Zuzana Matejčeková, Silvia Mošovská, Zlatica Kohajdová, Ľubomír Valík, Eva Hybenová
Mikulajová Anna ; 040270 Matejčeková Zuzana Mošovská Silvia ; 040270 Kohajdová Zlatica ; 040250 Valík Ľubomír ; 040270 Hybenová Eva ; 040270
Applied Sciences . Vol. 11, iss. 19 (2021), s. [1-18], art. no. 9241
https://www.mdpi.com/2076-3417/11/19/9241
článok z periodika
ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Zastúpenie fenolových zlúčenín a antioxidačné vlastnosti fermentovaných pohánkovo/mliečnych produktov / aut. Anna Mikulajová, Zuzana Matejčeková, Silvia Mošovská, Eva Hybenová
Mikulajová Anna ; 040270 Matejčeková Zuzana Mošovská Silvia ; 040270 Hybenová Eva ; 040270
CzechFoodChem 2021 : . S. 156-158
článok zo zborníka
AFC - Reports at international scientific conferences - Fermentované pohánkové výrobky vhodné pre ľudí s laktózovou intoleranciou i celiakiou - zastúpenie bioaktívnych zložiek a antioxidačné účinky / aut. Anna Mikulajová, Zuzana Matejčeková, Silvia Mošovská, Eva Hybenová
Mikulajová Anna ; 043360 Matejčeková Zuzana ; 044250 Mošovská Silvia ; 040270 Hybenová Eva ; 040270
Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave . S. 155-158
článok zo zborníka
AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Modeling of lactic acid fermentation of soy formulation with Lactobacillus plantarum HM1 / aut. Zuzana Matejčeková, Elena Dujmic, Denisa Liptáková, Ľubomír Valík
Matejčeková Zuzana ; 040270 Dujmic Elena Liptáková Denisa Valík Ľubomír ; 040270
Food Science and Technology International . Vol. 25, iss. 2 (2019), s. 141-149
článok z periodika
ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Modelling growth of Lactobacillus plantarum as a function of temperature: Effects of media / aut. Zuzana Matejčeková, Sabína Spodniaková, Elena Dujmic, Denisa Liptáková, Ľubomír Valík
Matejčeková Zuzana ; 040270 Spodniaková Sabína Dujmic Elena Liptáková Denisa Valík Ľubomír ; 040270
Journal of Food and Nutrition Research : . Vol. 58, iss. 2 (2019), s. 125-134
článok z periodika
ADD - Scientific titles in home carented magazines and noticed year-books
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Preliminary screening of growth and viability of 10 strains of bifidobacterium spp.: Effect of media composition / aut. Zuzana Matejčeková, Eva Vlková, Denisa Liptáková, Ľubomír Valík
Matejčeková Zuzana ; 040270 Vlková Eva Liptáková Denisa Valík Ľubomír ; 040270
Fermentation, . Vol. 5, iss. 2 (2019), s. 1-11
článok z periodika
ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Fermentované cereálne a pseudocereálne výrobky pre celiatikov s probiotickým potenciálom
Matejčeková Zuzana ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270 (Thesis advisor)
2019
FCHPT ; 20.08.2019 ; 5.2.22. chémia a technológia poživatín ; D-CTPO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=127858
dizertačná práca - Design of Bacterial Cultures in Fermented Functional Maize Product Formulation / aut. Zuzana Matejčeková, Anna Mikulajová, Eva Vlková, Denisa Liptáková, Silvia Mošovská, Eva Hybenová, Ľubomír Valík
Matejčeková Zuzana ; 044250 Mikulajová Anna ; 043360 Vlková Eva Liptáková Denisa Mošovská Silvia ; 040270 Hybenová Eva ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences . Vol. 69, iss. 4 (2019), s. 417-426
článok z periodika
ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu