Search results
- Sledovanie vplyvu podmienok skladovania priamo lisovaných ovocných štiav za studena na ich kvalitu
Bieliková Alexandra ; 040250 Durec Ján (Thesis advisor)
2023
FCHPT ; 29.05.2023 ; potravinárstvo ; I-POHYKO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=169626
diplomová práca - Sledovanie vybraných parametrov surovín ako ovocie, zelenina a ostatné, určených na výrobu nealkoholických nápojov
Bucko Filip ; 040250 Durec Ján (Thesis advisor)
2022
FCHPT ; 21.06.2022 ; potravinárstvo ; B-POVYKO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=156251
bakalárska práca - Sledovanie a optimalizácia procesu prípravy výroby nemliečnych probiotických nápojov
Smorádková Kristína ; 040250 Durec Ján (Thesis advisor)
2021
FCHPT ; 01.06.2021 ; potravinárstvo ; I-POHYKO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=157505
diplomová práca - Štúdium fyzikálnochemických parametrov a organoleptických vlastností ovocných štiav vyrábaných v inertnej atmosfére
Durec Ján ; 044250 Šimko Peter (Thesis advisor)
FCHPT ; 14.08.2014 ; 137
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=69374
dizertačná práca - Effect of light conditions on physico-chemical properties of pineapple juice with addition of small pineapple pieces during storage
Tobolková Blanka Durec Ján ; C4250 Belajová Elena Miháliková Mária Polovka Martin ; C9380 Suhaj Milan Daško Ľubomír Šimko Peter ; C4250
Journal of Food and Nutrition Research . Vol. 52, Iss. 3 (2013), s.181-190
ananásový džús kyselina askorbová 5-hydroxymetyl-2-fulaldehyd UV-VIS spektrometria farba antioxidačná kapacita
článok z periodika
ADD - Scientific titles in home carented magazines and noticed year-books
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu