Search results

Records found: 5  
Your query: Author Sysno = "^stu_us_auth stu129779^"
  1. Sledovanie vplyvu podmienok skladovania priamo lisovaných ovocných štiav za studena na ich kvalitu
    Bieliková Alexandra ; 040250  Durec Ján (Thesis advisor)
    2023
    FCHPT ; 29.05.2023 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=169626
    diplomová práca
    book

    book

  2. Sledovanie vybraných parametrov surovín ako ovocie, zelenina a ostatné, určených na výrobu nealkoholických nápojov
    Bucko Filip ; 040250  Durec Ján (Thesis advisor)
    2022
    FCHPT ; 21.06.2022 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=156251
    bakalárska práca
    book

    book

  3. Sledovanie a optimalizácia procesu prípravy výroby nemliečnych probiotických nápojov
    Smorádková Kristína ; 040250  Durec Ján (Thesis advisor)
    2021
    FCHPT ; 01.06.2021 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=157505
    diplomová práca
    book

    book

  4. Štúdium fyzikálnochemických parametrov a organoleptických vlastností ovocných štiav vyrábaných v inertnej atmosfére
    Durec Ján ; 044250  Šimko Peter (Thesis advisor)
    FCHPT ; 14.08.2014 ; 137

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=69374
    dizertačná práca
    book

    book

  5. Effect of light conditions on physico-chemical properties of pineapple juice with addition of small pineapple pieces during storage
    Tobolková Blanka  Durec Ján ; C4250 Belajová Elena Miháliková Mária Polovka Martin ; C9380 Suhaj Milan Daško Ľubomír Šimko Peter ; C4250
    Journal of Food and Nutrition Research . Vol. 52, Iss. 3 (2013), s.181-190
    ananásový džús kyselina askorbová 5-hydroxymetyl-2-fulaldehyd UV-VIS spektrometria farba antioxidačná kapacita
    článok z periodika
    ADD - Scientific titles in home carented magazines and noticed year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.