Search results

Records found: 4  
Your query: Author Sysno = "^stu_us_auth stu19806^"
  1. Learning OpenCV
    Bradski Gary  Kaehler Adrian
    Sebastopol : O'Reilly Media, 2008 . - 555 s
    ISBN 978-0-596-51613-0
    programovacie jazyky
    príručka
    Faculty Available Inaccesible Issued For Request Only
    FEI0001
    book

    book

  2. HACCP - zdravotná neškodnosť a kvalita potravín
    Ondrejka Ján  Staruch Ladislav ; C4250
    Laboralim 2005, Zborník prednášok z XV. Medzinárodnej konferencie o analytických metódach v potravinárstve, v súlade s harmonizáciou legislatívy EU v dňoch 22.-23. marca 2005 v Banskej Bystrici . s.280-283
    článok zo zborníka
    AFD - Reports at home scientific conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  3. Rukoväť pre podnikateľov v potravinárstve
    Ondrejka Ján  Baláž Vladimír ; C7270 Rovný Ivan
    Mojmírovce : Kaštieľ, s.r.o., 1998 . - 141 s
    ISBN 80-967896-0-0
    príručka
    Faculty Available Inaccesible Issued For Request Only
    FCHPT0001
    book

    book

  4. Modelovanie spaľovania uhlia : Obh. 11.10.1996 / [aut.]Ondrejka,Ján
    Ondrejka Ján 
    Bratislava : STU v Bratislave ChtF, 1996 . - 58 s : Tab.,grafy,lit
    diplomová práca
    Faculty Available Inaccesible Issued For Request Only
    FCHPT1000
    book

    book



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.