Search results

  1. Effect of Wheat Bran Stabilization on Qualitative Parameters of Bakery Products / aut. Michaela Lauková, Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová, Mária Babulicová
    Lauková Michaela ; 040250  Karovičová Jolana ; 044250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Babulicová Mária
    Chemické listy . Vol. 115, iss. 2 (2021), s. 109-114
    http://www.chemicke-listy.cz/ojs3/index.php/chemicke-listy/article/view/3794
    článok z periodika
    ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    article

    article

  2. Effect of thermal stabilization on physico-chemical parameters and functional properties of wheat bran / aut. Michaela Lauková, Jolana Karovičová, Lucia Minarovičová, Zlatica Kohajdová
    Lauková Michaela ; 040250  Karovičová Jolana ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250
    Potravinárstvo [elektronický zdroj] : . Vol. 14, (2020), s. 170-177
    článok z periodika
    ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    article

    article

  3. Využitie metódy kapilárnej izotachoforézy pri vývoji nových druhov fermentovaných cereálnych nápojov
    Bérešová Jana ; 040250  Karovičová Jolana ; 040250 (Thesis advisor)
    2020
    FCHPT ; Date of acceptation : 22.06.2020 ; Degreee discipline : potravinárstvo ; Degree program : I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150692
    diplomová práca
    book

    book

  4. Aplikácia vodných extraktov získaných z mrlíka čilského pri výrobe nových druhov fermentovaných nápojov
    Budayová Jana ; 040250  Karovičová Jolana ; 040250 (Thesis advisor)
    2020
    FCHPT ; Date of acceptation : 22.06.2020 ; Degreee discipline : potravinárstvo ; Degree program : I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150869
    diplomová práca
    book

    book

  5. Využitie stévie cukrovej pri výrobe nealkoholických nápojov
    Urbliková Melánia ; 040200  Karovičová Jolana ; 040250 (Thesis advisor)
    2020
    FCHPT ; Date of acceptation : 14.07.2020 ; Degreee discipline : potravinárstvo ; Degree program : B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=139941
    bakalárska práca
    book

    book

  6. Utilisation of quinoa for development of fermented beverages / aut. Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Mária Greifová, Gabriel Greif, Jarmila Hojerová
    Karovičová Jolana ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Greifová Mária ; 040250 Greif Gabriel ; 040250 Hojerová Jarmila ; 040250
    Potravinárstvo [elektronický zdroj] : . Vol. 14, (2020), s. 465-472
    článok z periodika
    ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    article

    article

  7. Hodnotenie potenciálu celozrnnej ovsenej múky pri výrobe nových druhov probiotických nápojov / aut. Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Mária Greifová, Gabriel Greif, Jarmila Hojerová
    Kohajdová Zlatica ; 040250  Karovičová Jolana ; 044250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Greifová Mária ; 040250 Greif Gabriel ; 040250 Hojerová Jarmila ; 040250
    Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave . S. 133-136
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    article

    article

  8. Pasta noodles enriched with sweet potato starch: Impact on quality parameters and resistant starch content / aut. Lukáš Kolarič, Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová
    Kolarič Lukáš ; 040250  Minarovičová Lucia ; 040250 Lauková Michaela ; 044250 Karovičová Jolana ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250
    Journal of Texture Studies . Vol. 51, iss. 3 (2020), s. 464-474
    článok z periodika
    ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    article

    article

  9. Nežiadúce zlúčeniny v potravinách a súčasné možnosti ich odstraňovania / aut. Peter Šimko, Lukáš Kolarič, Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová, Michaela Lauková
    Šimko Peter ; 040250  Kolarič Lukáš ; 040250 Karovičová Jolana ; 044250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Lauková Michaela ; 040250
    Bezpečnosť a kontrola potravín : . S. 87-90
    článok zo zborníka
    AFD - Reports at home scientific conferences
    article

    article

  10. Možnosti zvýšenia obsahu celkovej potravinovej vlákniny v cereálnych produktoch
    Kuchtová Veronika ; 040250  Karovičová Jolana ; 040250 (Thesis advisor)
    2019
    FCHPT ; Date of acceptation : 20.08.2019 ; Degreee discipline : 5.2.22. chémia a technológia poživatín ; Degree program : D-CTPO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=97570
    dizertačná práca
    book

    book