Search results

  1. Effects of cultivation media and NaCl concentration on the growth kinetics and biogenic amine production of Lactobacillus reuteri / aut. Patrik Body, Gabriel Greif, Gabriela Greifová, Margaréta Sliacka, Mária Greifová
    Body Patrik ; 040250  Greif Gabriel ; 040250 Greifová Gabriela Sliacka Margaréta Greifová Mária ; 040250
    Czech Journal of Food Sciences / . Vol. 39, iss. 1 (2021), s. 9-16
    https://www.agriculturejournals.cz/web/cjfs.htm?type=article&id=190_2020-CJFS
    článok z periodika
    ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    article

    article

  2. Hodnotenie antimikrobiálnej aktivity metabolitov v procese odbúrania tyramínu Geotrichum candidum
    Čaládiková Lucia ; 040250  Greif Gabriel ; 040250 (Thesis advisor)
    2020
    FCHPT ; Date of acceptation : 24.06.2020 ; Degreee discipline : potravinárstvo ; Degree program : I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150702
    diplomová práca
    book

    book

  3. Enterococcus lactis – rast a analýza vybraných metabolitov
    Šprláková Katarína ; 040250  Greif Gabriel ; 040250 (Thesis advisor)
    2020
    FCHPT ; Date of acceptation : 25.06.2020 ; Degreee discipline : potravinárstvo ; Degree program : I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150876
    diplomová práca
    book

    book

  4. Hodnotenie antimikrobiálnej aktivity kyseliny fenylmliečnej a kyseliny 4-hydroxyfenylmliečnej produkovaných Geotrichum candidum G / aut. Mária Greifová, Gabriel Greif, Lucia Čaladíková
    Greifová Mária ; 040250  Greif Gabriel ; 040250 Čaladíková Lucia
    Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave . S. 111-116
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    article

    article

  5. Utilisation of quinoa for development of fermented beverages / aut. Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Mária Greifová, Gabriel Greif, Jarmila Hojerová
    Karovičová Jolana ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Greifová Mária ; 040250 Greif Gabriel ; 040250 Hojerová Jarmila ; 040250
    Potravinárstvo [elektronický zdroj] : . Vol. 14, (2020), s. 465-472
    článok z periodika
    ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    article

    article

  6. Hodnotenie potenciálu celozrnnej ovsenej múky pri výrobe nových druhov probiotických nápojov / aut. Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Mária Greifová, Gabriel Greif, Jarmila Hojerová
    Kohajdová Zlatica ; 040250  Karovičová Jolana ; 044250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Greifová Mária ; 040250 Greif Gabriel ; 040250 Hojerová Jarmila ; 040250
    Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave . S. 133-136
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    article

    article

  7. Aromatické amíny a aminokyseliny ako prekurzory antimikrobiálnych metabolitov produkovaných Geotrichum candidum
    Tomášiková Michaela ; 040200  Greif Gabriel ; 040250 (Thesis advisor)
    2019
    FCHPT ; Date of acceptation : 27.05.2019 ; Degreee discipline : 5.2.24. potravinárstvo ; Degree program : I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=143069
    diplomová práca
    book

    book

  8. Vývoj nových druhov probiotických nápojov na báze / aut. Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Mária Greifová, Gabriel Greif, Jarmila Hojerová, Tímea Jancsóová
    Karovičová Jolana ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Greifová Mária ; 040250 Greif Gabriel ; 040250 Hojerová Jarmila ; 040250 Jancsóová Tímea
    Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : . S. 93-100
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    article

    article

  9. Produkcia a odbúranie tyramínu na kyselinu 4-hydroxyfenyl-octovú počas kokultivácie Enterococcus faecium a Geotrichum candidum v modelových podmienkach / aut. Gabriel Greif, Mária Greifová, Patrik Body
    Greif Gabriel ; 040250  Greifová Mária ; 040250 Body Patrik ; 040250
    Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : . S. 45-53
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    article

    article

  10. Enzýmová príprava beta-manooligosacharidov a beta-manozidov
    Melišková Monika ; 040200  Greif Gabriel ; 040250 (Thesis advisor)
    2018
    FCHPT ; Date of acceptation : 29.05.2018 ; Degreee discipline : 5.2.24. potravinárstvo ; Degree program : I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=128234
    diplomová práca
    book

    book