Search results

Records found: 35  
Your query: Author Sysno = "^stu_us_auth stu65513^"
  1. Aroma-active compounds of Georgian black tea infusions as determined by gas chromatography-olfactometry / aut. Jana Sádecká, Filip Dimitrov, Emil Kolek, Otari Sesikashvili, Ketevan Kintsurashvili, Tomáš Kuchta
    Sádecká Jana  Dimitrov Filip ; 041000 Kolek Emil Sesikashvili Otari Kintsurashvili Ketevan Kuchta Tomáš
    Journal of Food and Nutrition Research : . Vol. 62, iss. 2 (2023), s. 111-117
    https://www.vup.sk/en/index.php?mainID=2&navID=34&version=2&volume=62&article=2306
    článok z periodika
    ADD - Scientific titles in home carented magazines and noticed year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  2. Impact of „slight“ pasteurization and storage on the volatiles of industrially produced orange juice with pulp / aut. Filip Dimitrov, Emil Kolek, Jana Sádecká, Svetlana Hrouzková
    Dimitrov Filip  Kolek Emil Sádecká Jana Hrouzková Svetlana ; 041000
    Príspevky mladých inovátorov k rozvoju analytickej chémie . S. 51-52
    článok zo zborníka
    BEF - Scientific works in not noticed year-books from home undertakings, home year-books
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    article

    article

  3. Aromatic profile of Riesling wines obtained by different inoculation strategies / aut. Katarína Ďurčanská, Tereza Drtilová, Emil Kolek, Katarína Furdíková
    Ďurčanská Katarína ; 044000  Drtilová Tereza ; 044000 Kolek Emil Furdíková Katarína ; 044000
    42nd World Congress of Vine and Wine, 15.-19.7.2019, Geneva, Switzerland : . S. 447-448
    článok zo zborníka
    AFG - Abstractions of scientific titles in year-books from international conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  4. Microbial diversity and volatile odour-active compounds of barrelled ewes' cheese as an intermediate product that determines the quality of winter bryndza cheese
    Sádecká Jana  Šaková Nikoleta ; 040270 Pangallo Domenico Koreňová Janka Kolek Emil Puškárová Andrea Bučková Mária Valík Ľubomír ; 040270 Kuchta Tomáš
    LWT Food Science and Technology . Vol. 70, (2016), s. 237-244
    článok z periodika
    ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    unrecognised

    unrecognised

  5. Izolácia chuťovo-aromatického komplexu jahôd, odroda „JOLLIE“ / aut. Stanislava Černá, Peter Fodran, Emil Kolek
    Černá Stanislava  Fodran Peter ; C3360 Kolek Emil
    Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Nitra, 12.-13.11.2015 . CD-ROM, s. 61-64
    jahody aróma
    článok zo zborníka
    BEF - Scientific works in not noticed year-books from home undertakings, home year-books
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    article

    article

  6. Živice, gumy a balzamy, ako zdroj prírodných komponentov pre výstavbu potravinárskych aróm / aut. Daniela Hubayová, Peter Fodran, Emil Kolek, Tibor Dubaj, Michal Šoral
    Hubayová Daniela  Fodran Peter ; C3360 Kolek Emil Dubaj Tibor ; C5210 Šoral Michal ; C1630
    Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Nitra, 12.-13.11.2015 . CD-ROM, s. 109-113
    článok zo zborníka
    BEF - Scientific works in not noticed year-books from home undertakings, home year-books
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    article

    article

  7. A new phenomenon of various polarity observed in p-menthane-1,2,4-triol / Peter Fodran, Andrea Marko, Lukas Zemlicka, Jozef Kozisek, Tibor Liptaj, Tibor Gracza, Tibor Dubaj, Ivan Spanik, Emil Kolek, Marcel Ehn
    Fodran Peter ; C3360  Marko Andrea ; C3360 Žemlička Lukáš ; C3360 Kožíšek Jozef ; C5210 Liptaj Tibor ; 040630 Gracza Tibor ; C8140 Dubaj Tibor ; C5210 Špánik Ivan ; 041000 Kolek Emil Ehn Marcel
    WIEN SPRINGER WIEN 2015
    Monatshefte für Chemie - Chemical Monthly [elektronický zdroj] : . Vol. 146, iss. 8 (2015), online, s. 1283-1289
    ISSN 0026-9247
    TERPINEN-4-OL * TERPENOIDS * TRIOL
    http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000358163800012
    článok z periodika
    ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    unrecognised

    unrecognised

  8. Characterization of May bryndza cheese from various regions in Slovakia based on microbiological, molecular and principal volatile odorants examination Šaková N. / Nikoleta Šaková, Nikoleta Šaková, Jana Sádecká, Jadža Lejková, Jadža Lejková, Andrea Puškárová, Janka Korenová, Emil Kolek, Lubomír Valík, Tomáš Kuchta, Domenico Pangallo
    Šaková Nikoleta ; 043360  Sádecká Jana Lejková Jadža ; 043360 Puškárová Andrea Koreňová Janka Kolek Emil Valík Ľubomír ; 040270 Kuchta Tomáš Pangallo Domenico
    Journal of Food and Nutrition Research : . Vol. 54, iss. 3 (2015), s. 239-251
    http://www.scopus.com/inward/record.url?partnerID=HzOxMe3b&eid=2-s2.0-84934274796&origin=inward
    článok z periodika
    ADD - Scientific titles in home carented magazines and noticed year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    unrecognised

    unrecognised

  9. Niektoré obsahové látky sliviek (plody), Prunus Domestica L. - "Bystrická" a Ringloty Prunus Domestica L. - "Althanova"
    Smatanová Mária ; C3260  Kišš Ľubomír ; C3360 Fodran Peter ; C3360 Kolek Emil
    Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca. Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie, Bratislava, 3.-4. november 2014 . s. 48
    článok zo zborníka
    AFH - Abstractions of scientific titles in year-books from home conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  10. Principal volatile odorants and dynamics of their formation during the production of May Bryndza cheese
    Sádecká Jana  Kolek Emil Pangallo Domenico Valík Ľubomír ; C3360 Kuchta Tomáš
    Food Chemistry . Vol. 150 (2014), s. 301-306
    Ewes´cheese aroma Gas chromatography olfactometry
    článok z periodika
    ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.