Search results
- Aroma-active compounds of Georgian black tea infusions as determined by gas chromatography-olfactometry / aut. Jana Sádecká, Filip Dimitrov, Emil Kolek, Otari Sesikashvili, Ketevan Kintsurashvili, Tomáš Kuchta
Sádecká Jana Dimitrov Filip ; 041000 Kolek Emil Sesikashvili Otari Kintsurashvili Ketevan Kuchta Tomáš
Journal of Food and Nutrition Research : . Vol. 62, iss. 2 (2023), s. 111-117
https://www.vup.sk/en/index.php?mainID=2&navID=34&version=2&volume=62&article=2306
článok z periodika
ADD - Scientific titles in home carented magazines and noticed year-books
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Impact of „slight“ pasteurization and storage on the volatiles of industrially produced orange juice with pulp / aut. Filip Dimitrov, Emil Kolek, Jana Sádecká, Svetlana Hrouzková
Dimitrov Filip Kolek Emil Sádecká Jana Hrouzková Svetlana ; 041000
Príspevky mladých inovátorov k rozvoju analytickej chémie . S. 51-52
článok zo zborníka
BEF - Scientific works in not noticed year-books from home undertakings, home year-books
O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka - Aromatic profile of Riesling wines obtained by different inoculation strategies / aut. Katarína Ďurčanská, Tereza Drtilová, Emil Kolek, Katarína Furdíková
Ďurčanská Katarína ; 044000 Drtilová Tereza ; 044000 Kolek Emil Furdíková Katarína ; 044000
42nd World Congress of Vine and Wine, 15.-19.7.2019, Geneva, Switzerland : . S. 447-448
článok zo zborníka
AFG - Abstractions of scientific titles in year-books from international conferences
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Microbial diversity and volatile odour-active compounds of barrelled ewes' cheese as an intermediate product that determines the quality of winter bryndza cheese
Sádecká Jana Šaková Nikoleta ; 040270 Pangallo Domenico Koreňová Janka Kolek Emil Puškárová Andrea Bučková Mária Valík Ľubomír ; 040270 Kuchta Tomáš
LWT Food Science and Technology . Vol. 70, (2016), s. 237-244
článok z periodika
ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Izolácia chuťovo-aromatického komplexu jahôd, odroda „JOLLIE“ / aut. Stanislava Černá, Peter Fodran, Emil Kolek
Černá Stanislava Fodran Peter ; C3360 Kolek Emil
Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Nitra, 12.-13.11.2015 . CD-ROM, s. 61-64
jahody aróma
článok zo zborníka
BEF - Scientific works in not noticed year-books from home undertakings, home year-books
O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka - Živice, gumy a balzamy, ako zdroj prírodných komponentov pre výstavbu potravinárskych aróm / aut. Daniela Hubayová, Peter Fodran, Emil Kolek, Tibor Dubaj, Michal Šoral
Hubayová Daniela Fodran Peter ; C3360 Kolek Emil Dubaj Tibor ; C5210 Šoral Michal ; C1630
Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Nitra, 12.-13.11.2015 . CD-ROM, s. 109-113
článok zo zborníka
BEF - Scientific works in not noticed year-books from home undertakings, home year-books
O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka - A new phenomenon of various polarity observed in p-menthane-1,2,4-triol / Peter Fodran, Andrea Marko, Lukas Zemlicka, Jozef Kozisek, Tibor Liptaj, Tibor Gracza, Tibor Dubaj, Ivan Spanik, Emil Kolek, Marcel Ehn
Fodran Peter ; C3360 Marko Andrea ; C3360 Žemlička Lukáš ; C3360 Kožíšek Jozef ; C5210 Liptaj Tibor ; 040630 Gracza Tibor ; C8140 Dubaj Tibor ; C5210 Špánik Ivan ; 041000 Kolek Emil Ehn Marcel
WIEN SPRINGER WIEN 2015
Monatshefte für Chemie - Chemical Monthly [elektronický zdroj] : . Vol. 146, iss. 8 (2015), online, s. 1283-1289
ISSN 0026-9247
TERPINEN-4-OL * TERPENOIDS * TRIOL
http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000358163800012
článok z periodika
ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Characterization of May bryndza cheese from various regions in Slovakia based on microbiological, molecular and principal volatile odorants examination Šaková N. / Nikoleta Šaková, Nikoleta Šaková, Jana Sádecká, Jadža Lejková, Jadža Lejková, Andrea Puškárová, Janka Korenová, Emil Kolek, Lubomír Valík, Tomáš Kuchta, Domenico Pangallo
Šaková Nikoleta ; 043360 Sádecká Jana Lejková Jadža ; 043360 Puškárová Andrea Koreňová Janka Kolek Emil Valík Ľubomír ; 040270 Kuchta Tomáš Pangallo Domenico
Journal of Food and Nutrition Research : . Vol. 54, iss. 3 (2015), s. 239-251
http://www.scopus.com/inward/record.url?partnerID=HzOxMe3b&eid=2-s2.0-84934274796&origin=inward
článok z periodika
ADD - Scientific titles in home carented magazines and noticed year-books
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Niektoré obsahové látky sliviek (plody), Prunus Domestica L. - "Bystrická" a Ringloty Prunus Domestica L. - "Althanova"
Smatanová Mária ; C3260 Kišš Ľubomír ; C3360 Fodran Peter ; C3360 Kolek Emil
Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca. Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie, Bratislava, 3.-4. november 2014 . s. 48
článok zo zborníka
AFH - Abstractions of scientific titles in year-books from home conferences
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Principal volatile odorants and dynamics of their formation during the production of May Bryndza cheese
Sádecká Jana Kolek Emil Pangallo Domenico Valík Ľubomír ; C3360 Kuchta Tomáš
Food Chemistry . Vol. 150 (2014), s. 301-306
Ewes´cheese aroma Gas chromatography olfactometry
článok z periodika
ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu