Search results

Records found: 4  
Your query: Author Sysno = "^stu_us_auth stu65718^"
  1. Suppression of Mould Growth on Dry Sausages
    Pipek Petr  Rohlík Bo-Anne Lojková Anna Staruch Ladislav ; C4250
    Czech Journal of Food Sciences . Vol. 28, Iss. 4 (2010), s.258-263
    sausage moulds natamycin sorbate video image analysis
    článok z periodika
    ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  2. Analýza obrazu při hodnocení kvality masa a masných vyrobku
    Pipek Petr  Lojková Anna Bělková Bo-Anne Staruch Ladislav ; C4250
    Zborník prednáškových a posterových príspevkov zo XVI. Medzinárodnej konferencie LABORALIM 2007 o analytických metódach v potravinárstve, vsúlade s legislatívou EÚ. B. Bystrica, 7.-8.2.2007 . s.16-21
    Colour quality
    článok zo zborníka
    AFD - Reports at home scientific conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  3. Co se deje na povrchu masných výrobku
    Pipek Petr  Staruch Ladislav ; C4250 Lojková Anna
    Maso . 18-3 (2007), s.16-20
    článok z periodika
    ADE - Scientific titles in foreign not carented magazines and other year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  4. Surface treatment of dried sausages against moulds
    Staruch Ladislav ; C4250  Pipek Petr Lojková Anna
    Animals Science . 1 (2006), s.144-145
    článok z periodika
    ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.