Search results

Records found: 201  
Your query: Author Sysno = "^stu_us_auth stu93126^"
  1. Aplikácia fermentovaných produktov a humínových látok hydine, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín / aut. Slavomír Marcinčák, Boris Semjon, Lýdia Mesarčová, Anna Reitznerová, Martin Bartkovský, Dana Marcinčáková, Tatiana Klempová, Jozef Nagy
    Marcinčák Slavomír  Semjon Boris Mesarčová Lýdia Reitznerová Anna Bartkovský Martin Marcinčáková Dana Klempová Tatiana ; 044000 Nagy Jozef
    HYGIENA ALIMENTORUM XLIII : . S. 473-479
    článok zo zborníka
    AFD - Reports at home scientific conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  2. Aplikácia fermentovaných produktov a humínových látok hydine, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín / aut. Slavomír Marcinčák, Boris Semjon, Lýdia Mesarčová, Anna Reitznerová, Martin Bartkovský, Dana Marcinčáková, Tatiana Klempová, Jozef Nagy
    Marcinčák Slavomír  Semjon Boris Mesarčová Lýdia Reitznerová Anna Bartkovský Martin Marcinčáková Dana Klempová Tatiana ; 044000 Nagy Jozef
    HYGIENA ALIMENTORUM XLIII : . S. 70-70
    článok zo zborníka
    AFH - Abstractions of scientific titles in year-books from home conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  3. Is fermentation a good option for mitigating acrylamide in legumes? / aut. Zuzana Ciesarová, Kristína Kukurová, Milan Čertík, Tatiana Klempová, Viera Jelemenská, Veronika Vávrová
    Ciesarová Zuzana  Kukurová Kristína Čertík Milan ; 044000 Klempová Tatiana ; 044000 Jelemenská Viera Vávrová Veronika
    9th International Conference on chemical reactions in foods (CRF 2023) : . S. 36-36
    článok zo zborníka
    BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    article

    article

  4. The valorization of spent coffee grounds – biotechnology vs. organic catalysis / aut. Tatiana Klempová, Michaela Kuzmiaková, Miroslava Mališová, Michal Horňáček, Milan Čertík
    Klempová Tatiana ; 044000  Kuzmiaková Michaela ; 040000 Mališová Miroslava ; 048130 Horňáček Michal ; 048130 Čertík Milan ; 044000
    17th International Symposium on Biocatalysis and Agricultural Biotechnology : . S. 16-16
    článok zo zborníka
    BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    article

    article

  5. Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín / aut. Slavomír Marcinčák, Boris Semjon, Martin Bartkovský, Dana Marcinčáková, Tatiana Klempová, Milan Čertík, Jozef Nagy
    Marcinčák Slavomír  Semjon Boris Bartkovský Martin Marcinčáková Dana Klempová Tatiana ; 044000 Čertík Milan ; 044000 Nagy Jozef
    Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 208-212
    článok z periodika
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  6. Možnosti využitia kávového odpadu ako substrátu pre proces fermentácie
    Kuzmiaková Michaela ; 044000  Klempová Tatiana ; 044000 (Thesis advisor)
    2023
    FCHPT ; 19.06.2023 ; biotechnológie ; B-BIOT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=162466
    bakalárska práca
    book

    book

  7. Príprava a charakterizácia fermentovaných strukovín pre aplikáciu v potravinárstve
    Psotová Lenka ; 044000  Klempová Tatiana ; 044000 (Thesis advisor)
    2023
    FCHPT ; 19.06.2023 ; biotechnológie ; B-BIOT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=162472
    bakalárska práca
    book

    book

  8. Charakterizácia autochtónnych kmeňov vláknitých húb izolovaných z kávového odpadu
    Grušpierová Mária ; 044000  Klempová Tatiana ; 044000 (Thesis advisor)
    2023
    FCHPT ; 30.05.2023 ; biotechnológie ; I-BIOTE

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=178355
    diplomová práca
    book

    book

  9. Spracovanie vedľajších produktov živočíšnej výroby
    Roštárová Veronika ; 044000  Klempová Tatiana ; 044000 (Thesis advisor)
    2023
    FCHPT ; 31.05.2023 ; biotechnológie ; I-BIOTE

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=169609
    diplomová práca
    book

    book

  10. Fermentované strukoviny ako aditívum potravinárskych výrobkov
    Högerová Marta ; 044000  Klempová Tatiana ; 044000 (Thesis advisor)
    2023
    FCHPT ; 31.05.2023 ; biotechnológie ; I-BIOTE

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=169596
    diplomová práca
    book

    book


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.