Search results

Records found: 55  
Your query: Author Sysno = "^stu_us_auth stu99724^"
  1. Nonwheat cereal-fermented-derived products / aut. Zuzana Ciesarová, Lucia Mikušová, Michal Magala, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová
    Ciesarová Zuzana  Mikušová Lucia Magala Michal ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Karovičová Jolana ; 040250
    Fermented Foods in Health and Disease Prevention / . S. 417-432, [1,118 AH]
    fermentation nonwheat cereals
    kapitola(článok) z dokumentu
    AEC - Scientific titles in foreign noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  2. Sledovanie vplyvu Lactobacillus Paracasei LCP-37 na technologické vlastnosti fermentovaných salám Marcel Mati, Michal Magala, Jolana Karovicova, Ladislav Staruch
    Mati Marcel ; 040250  Magala Michal ; 040250 Karovičová Jolana ; 040250 Staruch Ladislav ; 040250
    PRAGUE 6 CHEMICKE LISTY 2016
    Chemické listy . Vol. 110, iss. 1 (2016), s. 59-63
    ISSN 0009-2770
    http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000372100400010
    článok z periodika
    ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    unrecognised

    unrecognised

  3. Aplikácia vlákninových preparátov do receptúry fermentovaných cereálnych produktov
    Magala Michal ; 044250  Kohajdová Zlatica ; 044250 Karovičová Jolana ; 044250 Kuchtová Veronika ; 044250
    Laboralim 2015 : . S. 165-169
    článok zo zborníka
    AFD - Reports at home scientific conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  4. Využitie pomarančovej a mandarinkovej vlákniny pri príprave fermentovaných cereálnych produktov / aut. Michal Magala, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Andrea Šubová
    Magala Michal ; 044250  Kohajdová Zlatica ; 044250 Karovičová Jolana ; 044250 Šubová Andrea ; 044250
    Zborník prác z XII. medzinárodnej vedeckej konferencie Bezpečnosť a kontrola potravín, 26. – 27. marec 2015, Smolenice / . S. 172-176
    citrus friut Dietary fibre tarhana fermentation
    článok zo zborníka
    AFD - Reports at home scientific conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  5. Fermentácia cereálií pre špeciálne účely
    Magala Michal ; 044250  Karovičová Jolana (Thesis advisor)
    FCHPT ; 14.08.2014 ; 137

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=82468
    dizertačná práca
    book

    book

  6. Aplikácia kyslomliečnych baktérií pri príprave ryžových nápojov / aut. Michal Magala, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová
    Magala Michal ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250
    Zborník vedeckých prác, Ústav ekológie lesa SAV Zvolen . CD-ROM, s. 151-154
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  7. Utilization of citrus crops processing by-products in the preparation of tarhana Magala M. / Michal Magala, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Andrea Šubová
    Magala Michal ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Šubová Andrea ; C4250
    Potravinárstvo [elektronický zdroj] : . Vol. 9, no. 1 (2015), online, s. 95-100
    http://www.scopus.com/inward/record.url?partnerID=HzOxMe3b&eid=2-s2.0-84930946435&origin=inward
    článok z periodika
    ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    unrecognised

    unrecognised

  8. Použitie strukovinových múk pri výrobe fermentovaných výrobkov / aut. Michal Magala, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Katarína Papučíková, Lucia Minarovičová
    Magala Michal ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Papučíková Katarína Minarovičová Lucia ; C4250
    Additives and Contaminants in Foodstuffs 2015 : . S. 91-95
    vláknina strukoviny tarhana fermentácia
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  9. Fyzikálno-chemické metódy sledovania starnutia pekárenských výrobkov / aut. Andrej Toběrný, Jolana Karovičová, Michal Magala, Zlatica Kohajdová
    Toběrný Andrej  Karovičová Jolana ; C4250 Magala Michal ; C4250 Kohajdová Zlatica ; C4250
    17. celoslovenská študentská vedecká konferencia Chémia a technológie pre život s medzinárodnou účasťou, Bratislava, 11.11.2015 . CD-ROM, s. 249-250
    článok zo zborníka
    AFH - Abstractions of scientific titles in year-books from home conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  10. Degradation of phytic acid during fermentation of cereal substrates / Michal Magala, Zlatica Kohajdova, Jolana Karovicova
    Magala Michal ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Karovičová Jolana ; 040250
    LONDON ACADEMIC PRESS LTD- ELSEVIER SCIENCE LTD 2015
    Journal of Cereal Sciences . Vol. 61, (2015), s. 94-96
    ISSN 0733-5210
    FLOUR-YOGURT MIXTURE * CAPILLARY ISOTACHOPHORESIS * PROTEIN DIGESTIBILITY * SENSORY PROPERTIES * TARHANA * MICROBIOLOGY * FOOD
    http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000350529700013
    článok z periodika
    ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    unrecognised

    unrecognised


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.